UPDATE: VINDEREN ER FUNDET, TILLYKKE TIL MALENEAMALIE – JEG KONTAKTER DIG PÅ MAIL.

Denne uges flotte præmie er sponsoreret af de venlige mennesker hos Whiteaway.com. Stavblenderen er et fuldstændig uundværligt værktøj i mit liv pt. – Lillesøster er i grødalderen og jeg bruger stavblenderen HELE tiden. Denne model fra Bosch er super lækker i sort og rustfrit stål og så har den en turboknap så man virkelig kan give den gas.

Whiteaway har stort set alt i hvidevarer til meget konkurrencedygtige priser, jeg troede umiddelbart kun at de havde ovne og vaskemaskiner o.s.v. Og blev ret overrasket over, at de havde køkkenudstyr, maskiner til personlig pleje, elværktøj, havemaskiner, pulsure og endda også  solcelleanlæg.
Jeg ønsker mig denne ismaskine fra whiteaway.com, som bare er alt for lækker. Jeg ville elske at lave is med min store dreng på denne maskine.

Synes vores babyalarmer er ringe, så ville også gerne prøve disse.Med en baby i grødalderen ville en mikroovn være en ret stor hjælp, vores mikroovn er gået i stykker og står nu bare og ser trist ud. Denne fra Miele ville være så lækkerNår jeg handler på nettet er der nogle ting der er vigtige for mig, og alle de ting opfylder whiteaway.com. De har fri fragt, ubegrænset returret, prisgaranti og så sender de en tekniker hvis hvidevarer købt over whiteaway.com imod forventning skulle gå i stykker.
Skriv en kommentar så trækker jeg en heldig vinder af stavblenderen på tirsdag.
Sarah  

 

 

Tagged with:
 

133 Responses to Vind en Bosch Stavblender

 1. Mogens H. siger:

  DEN kunne jeg godt bruge ;-)

 2. Anne siger:

  Jeg smed min stavblender ud sidste uge, da den efter 5 års intens brug ikke kunne mere. Kunne være dejligt at vinde, da jeg mangler en :)

 3. Josefine siger:

  Ja, den ville være god at have :-)

 4. Mia Toft siger:

  Ville ikke være dårligt, jeg har også en lille pige i grødalderen :)

 5. Susanne B siger:

  Hov, vi har netop snakket om, at vi kunne bruge en stavblender til alle de supper, vi laver her i vinterhalvåret…

 6. Camilla Mulvad siger:

  En stavblender ville være meget velkommen hjemme ved mig. Jeg elsker supper, men det er meget svært, når jeg ikke har en stavblender, som jeg kan blende dem med.

 7. Lena L siger:

  En stavblender er virkelig uundværlig i et hvert køkken!

  Det er jo ikke en dårlig konkurrence dette.

  Det er forresten en herlig blod denne her.

 8. Thea Romanius siger:

  Jeg skal til at flytte hjemmefra, og hvor kunne jeg bare godt bruge en stavblender!! :) Ville elske at vinde den! For ja, de er faktisk lidt uundværlige!

 9. Signe Gaden siger:

  Den ville være dejlig at have :)!

 10. Maria siger:

  Jeg har altid ønsket mig en stavblender. Tror den vil være god til rigtig mange ting.

 11. Jeg vil rigtig gerne være med i konkurrencen om den lækre præmie. :)

 12. Majbrit B. siger:

  Den kunne jeg bestemt godt bruge, vi venter nr. 2 til april, og jeg kan godt huske hvor bøvlet det var at lave babymos på den store blender

 13. Anne Kragelund siger:

  Uh! Den ville være lækker i mit køkken! Jeg havde aldrig troet man skulle mangle ting som denne i sit køkken, men efter at have boet for mig selv i 14dage har jeg faktisk fundet ud af hvor meget den mangler :-)

 14. Anna siger:

  Den ville lige passe ind i mit køkken :-)

 15. Louise Andersen siger:

  Hej, jeg henter ofte inspiration på din hjemmeside, og faldt lige over denne konkurrence, og sikke en lækker stavblender man kan vinde :) Som du selv skriver, er den perfekt til at lave grød, og jeg er så heldig, at jeg venter mig en lille sund og rask dreng til januar. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil lave alt grøden selv, da jeg gerne vil vide, hvad han spiser :) Min kæreste er gået i gang med at bage en del, og har nævnt en stavblender en del gange efterhånden :) .. Vi har i sidste uge købe en mikroovn fra whiteaway.com, for sådan en kan man jo heller ikke undvære :)

  Rigtig god jul.

  Venlig hilsen
  Louise Andersen

 16. Min er lige røget på gulvet og gik i 1000 stykker så den ville falde i SÅ god jord herhjemme ;)

 17. Anja vind siger:

  Næh hvor en fin gevinst….

 18. Nanna siger:

  Ville være super, da jeg ødelagde vores før i dag, da jeg skulle lave konfekt…. :)

 19. Malene Thackrah siger:

  Jeg er vild, vild, vild med dine opskrifter og deler dem ud vidt og bredt !

  Jeg skal til at flytte, så den stavblender kunne blive ret så handy når der skal laves hurtig mad !

 20. tina holst siger:

  en stavblender er fuldstændig uundværlig

 21. Katja Astrup Nielsen siger:

  Lækker blender, den må gerne flytte her hjem :o)
  Kh. Katja

 22. Sådan en står også på min ønskeseddel! Krydser fingre;-)

 23. Julie siger:

  Jeg har kun en billig stavblender, så en i god kvalitet ville være skønt :)

 24. Marie Staack siger:

  Smukt redskab som er uundværligt i et køkken :-)

  Knus Marie

 25. Julie siger:

  Dén kunne jeg godt bruge!

 26. Maria Slej siger:

  Sådan en ville gøre lykke herhjemme ;-)

 27. Tanja siger:

  Den ser godt nok fin ud!

 28. Stina Jørgensen siger:

  Lige hvad vi mangler her i huset :-)

 29. Belinda Christoffersen siger:

  Håber det bliver mig:-)

 30. Jenny Clausen siger:

  jeg står netop og mangler en stau blender så ville være så fedt og vinde! er så meget jeg ikke kan lave nu jeg ikke har en nemlig:-)

 31. Maria L. Jessen siger:

  Det ville være fantastisk, at vinde en ex julegave til sig selv ;D

 32. by Busk siger:

  Nøj en fin præmie :-) Den måtte gerne flytte hjem til mig :-)

 33. Christina siger:

  Ville godt nok være dejligt at vinde :)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager