Kære Læsere,
Denne gang kommer der ikke en opskrift, men derimod et stort og rungende TAK. Der var så mange af jer, der var så søde at stemme på mig i FDB’s konkurrence, Danmarks Bedste Madblogger, at jeg var så heldig at få sølv – jeg fik altså en 2. plads, som jeg er meget glad for og stolt over – det  var nemlig et stærkt felt. Jeg ved da godt, at det var irriterende med den pop up jeg fik lavet til sitet, men den virkede altså, og den er nok også en del af grunden til, at jeg snart modtager et gavekort på 6000 kr. til H.W Larsen i Kødbyen – hurra.
Jeg var også så heldig, at få noget feedback fra et kyndigt dommerpanel, den kan læses her:
http://viskalspise.dk/madblogger/dommervurdering.html
Her kan I også læse om de andre seje finalister.
Jeg synes, at de har ret i meget af det de skriver om mig, men en ting jeg ikke vil have siddende på mig, er at der er langt mellem indlæggene fordi amerikanske kager er et begrænsende område – det er det bestemt ikke, og jeg holder mig jo heller ikke strengt til amerikanske kager, men søger blot inspiration i dem. Sandheden om de manglende indlæg er, at jeg har så rygende travlt, og hvis jeg får lagt et indlæg på om måneden, er jeg ret tilfreds med mig selv. Jeg ved godt, at det ikke er optimalt, men sådan er det lige nu, jeg strammer ballerne og får lagt et indlæg på snarest.
Så igen, tusind tak søde, seje læsere.
Sarah

 

8 Responses to TAK TIL VERDENS BEDSTE LÆSERE

 1. Amanda siger:

  Hej Sarah.
  Tusind mange gange tillykke! Du har virkelig fortjent det. Jeg syntes nemlig ikke, at der går for lang tid mellem dine indlæg. Vi har jo alle travlt, og man skal jo også lige nå at lave kagerne selv (-;

  Hilsen en stor fan
  Amanda

 2. sarah siger:

  Tak for opbakningen :)
  Kh. Sarah

 3. Helle Kronby siger:

  Hej Sarah
  Kæmpe tillykke med den flotte 2. plads – jeg er ikke så gammel læser af din blog men i hvert tilfælde en blivende. Syntes du er inspirerende og kreativ og det er dejligt at følge din blog

 4. Cath siger:

  Hej Sarah

  Tillykke med sølv!
  Det kan godt være at der langt mellem indlæggene på denne side men de er så gode at de er ventetiden værd! Jeg har lavet mange af dine kager efterhånden og det er lige før jeg får klapsalver når jeg bager fordi det er så godt!

  MVH
  Cath

 5. sarah siger:

  Hej Cath,
  Tusind tak!
  MVH. Sarah

 6. sarah siger:

  Tusind tak Helle,
  Mvh. Sarah

 7. Birgitte Rasch siger:

  Hvor var det hyggeligt lige at møde dig, men jeg glemte at rose dig for dine skønne kager!
  Kh Birgitte

 8. Gossip siger:

  Tillykke med prisen! Helt sikkert fortjent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager