Foto: Kam fotografer

Foto: Kam fotografer

Det er næsten 2 måneder siden jeg sidst har blogget- og jeg har virkelig savnet det, men jeg har måske også undervurderet, hvor meget metal energi det tager, når ens barn begynder i skole. Det går virkelig godt i skolen og August er glad for det, men jeg bruger bare meget energi på, at gå og bekymre mig over, om han nu får dannet nogle gode venskaber og om han kan følge med i det faglige og 1000 andre ting, så der har simpelthen hverken været energi eller tid til det.

Går og overvejer at oprette endnu en blog – hvilket på papiret er en ret dårlig idé pga. manglende tid, men jeg har bare en god idé, så måske kommer der en ny søsterblog til Sarahskager.dk i 2016.

Noget af det der giver mig energi til at klare hverdagens travlhed, er, når jeg er i studiet med MAD og venner, og det skal jeg et par dage her i november. Det er virkelig meget arbejde, men det er virkelig også så sjovt, at det kribler i fingrene for at komme i gang. Det bliver et mentalt frikvarter for mig, præcis som når jeg synger hver tirsdag. Og hvor er det bare vigtigt med et mentalt frikvarter.

Disse pandekager er er resultat af en sukkerfri sag jeg lavede til MAD og venner, og de fungerer virkelig godt. Tilsæt evt. lidt kanel og gør pandekagerne perfekte til efteråret. Jeg plejer at hælde så meget ahornsirup på pandekagerne, at jeg burde skamme mig, men det smager bare alt for godt.

Jeg ville blive vildt glad, hvis du ville følge mig på instagram @sarahskager, hvor jeg er en del mere aktiv lige for tiden end jeg er på bloggen,

Hav en dejlig søndag og god bagelyst,
Kh. Sarah

Sukkerfri bananpandekager (10 stk)
130 g mel
2 tsk. Bagepulver
¼ tsk. Salt
1 æg
2,5 dl. Mælk
smagsneutral olie
2 modne mosede bananer

  1. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
  2. I en anden skål piskes æg, mælk og mosede bananer.
  3. Pisk de to skåles indhold sammen og rør til du har en ensartet masse uden klumper.
  4. Varm olie på en pande og 4 sæt klatter af pandekagedejen på panden. Pandekagerne er klar til at blive vendt når der er huller i overfladen. Steg pandekagerne gyldne og server med blåbær, bananer og evt. agave – eller ahornsirup.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 - Sarahs Kager