faceinstaI know….det er ikke for tidligt, men nu har jeg endelig taget mig sammen og oprettet sarahskager.dk på Facebook og Instagram.
Det ville være dejligt, hvis du gik ind og likede og delte de nemme og lækre kommende opskrifter på  facebook siden her – det ville jeg sætte stor pris på, for pt. har jeg kun 24 likes og jeg kunne så godt tænke mig lidt flere. På facebooksiden lægger jeg links ind til alle nye artikler.

Er på toppen over Instagram. Jeg synes det er super sjovt at have muligheden for at udvide sarahskagers æstetiske profil, jeg lægger billeder op af min inspiration, ting der gør mig glad og flere billeder af processen fra når jeg bager, tager billeder og blogger.  Instagramprofilen kan følges ved at søge på sarahskager i søgefeltet eller gennem linket på facebook.

Stay tuned for to nye nemme versioner af den, til dato, mest populære opskrift på sarahskager.dk. med over 350 kommentarer!. Kan du gætte hvad det er for en?

Kh. Sarah

Tagged with:
 

2 Responses to Sarahskager.dk på Facebook og Instagram

  1. Lotte siger:

    Jeg skyder – men jeg tror på at det er noget med chokolade og noget med cupcakes. Kan huske at vi selv i 2012 lavede mini chokolade muffins med chokolade frosting på til diverse børnefødselsdage (i børnehaven, i fodboldsklubben, til voksenvenner, til børnevenner, etc.). Den er et hit hjemme hos os (- og kan varieres til også at ligne en hundelort og derfor også egnet som et lidt sjovere indslag – skal sige at det er min 4-åriges egen idé at gå i den retning). Elsker også din banankage og hindbærmuffins, men jeg tror at chokolade hitter mere! Meget mere!
    Og velkommen på IG. Er hoppet på din følge-liste og glæder mig!

  2. Randi Knudsen siger:

    Så er du “liket” på facebook :) Glæder mig til at følge med på flere platformer og få endnu mere inspiration :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager