I dag fik jeg en lækker juleæske fra chokoladesmag.dk, den var fuld af fyldte julede chokolader fra Simply Chocolate, fyldet indeholdt blandt andet nougat med acai, nougat med mandarin og mocca marcipan. Æsken kom som sendt fra himlen, vi har haft nogle lidt hårde uger med sygdom, så jeg syntes virkelig, at jeg havde fortjent noget chokolade love. Jeg kendte godt Simply Chocolate i forvejen, er ret vild med disse barer som jeg købte i den lokale Emmery’s, jeg syntes at smagssammensætningerne var virkelig spændende og de smagte super godt. Min favorit er Grainy Billy som er en luksus version af en Bounty.
Jeg havde lille August hjemme fra børnehave og han var meget spændt på, hvad der var i pakken jeg fik, han smagte og tiggede om at få flere chokolader resten af dagen.Jeg kan godt forstå, at han tiggede, for chokoladerne smagte vildt godt. Simply Chocolates fulde sortiment kan købes på chokoladesmag.dk, før har det kun været københavnerne der har været forundt Simply Chocolate.  Da jeg så æsken tænke jeg straks, at den ville være en perfekt mandelgave. Chokoladesmag.dk donerer en lækker giveaway i det nye år – så stay tuned.

 

3 Responses to Prøvesmagning af juleæske fra Chokoladesmag.dk

 1. åhh hvor lækkert! Speaking of giveaway, så har jeg lige nu en kørende på mmin blog: http://www.agoodiebag.blogspot.com kig forbi!

 2. Lise siger:

  Lyder fantatisk! Glædelig jul til dig Sarah!

 3. sarah siger:

  Hej Lise,
  Glædelig jul til dig også :)
  Kh. Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager