Piña Colada ispinde med mynte og lime
Det er for varmt til at tænde ovnen og bage i dag, så dagens opskrift bliver disse lækre ispinde i stedet for. Sidste år købte min kæreste den super smarte Zoku ispinde ”maskine”, der på få minutter kan trylle saft, juice, smoothie eller anden væske om til ispinde – det er altså ret så smart, man skal arbejde lidt på at få dem ud af maskinen, men det lykkes med lidt ihærdighed. Jeg har slet ikke brugt Zoku denne sæson, men nu skal det være, nu hvor sommerens sol brager ned over Danmark, og jeg har mange andre idéer til forskellige smagsvarianter.
Det er ikke kun mig, der synes det er lækkert med hjemmelavede ispinde, det har været en trend i lang tid nu i bloguniverset, mange af mine ynglingsbloggere har også lavet ispinde med alkohol – en drink transmogriffet om til en ispind, har aldrig smagt det, men gad godt.Jeg tror, jeg var en af de sidste, der fandt ud af at Hviids italienske ispinde var åbnet, selv min mor vidste det før mig, og jeg bruger ellers lang tid på at holde mig opdateret på de nye søde steder og prøvesmage deres lækkerier. Jeg har været forbi Hviids to gange, men begge gange har de desværre haft lukket. Det siger mere om mig end om Hviids, for hvis jeg havde tjekket Hviids hjemmeside, havde jeg set, at de havde lukket om mandagen og der står også at de holder lukket i uge 30.
Jeg ville ellers have samlet inspiration til mine ispinde hos Hviids, men da de var lukket, samlede jeg i stedet inspiration hos gode gamle Martha Stewart – hun holder aldrig ferie eller har lukket om mandagen.
Jeg satser på at 3. gang er lykkens gang hos Hviids – for jeg må bare smage deres ispinde. Indtil da, hygger jeg mig med mine Piña Colada pinde i sommersolen, børnene gik helt bananas – needless to say.
God sommer,
Sarahca. 10 Piña Colada ispinde
1 ananas
2 dl. Kokosmælk
Saft af 1 lime
4 mynteblade (kan udelade)
2 spsk. kokosmel (kan udelades)
ca. 2 dl. flormelis
Alle ingredienserne blendes og fryses i ispindeforme.
5 Responses to Piña Colada ispinde med mynte og lime
Skriv et svar Annuller svar
Emner
amerikansk ananas banan bananmuffin blondie blåbær brownie cheesecake chokolade citron cookie cupcake dessert fedtfattig flødeskum frosting give away glasur glutenfri gulerod hasselnød havregryn hindbær hvid chokolade is jordbær jul kaffe kanel kanelsnegl karamel kokos krydderier mandel marcipan marengs mint muffin oreo peanuts pecannødder rabarber skumfidus valnød æbleSeneste kommentarer
- Sine S til Citroncupcakes med blåbærfrosting
- opskrift p tærter – RDQD til Nemme P-tærter
- Lene Jensen til Rabarber Crumb kage
- Karen Nielsen til Rabarber Crumb kage
- lotte til Rabarber Crumb kage
Hvilken kokosmælk bruger du?
Hej Alex, jeg kan ikke huske mærket, Kh.Sarah.
prøvede at lave den med en kokoskreme jeg fandt på nettet. Lidt prizy men nice! Kan så meget anbefales!
http://www.mixmeister.dk/coco-lopez-kokoscreme-425-g.html
Hej Lasse
Prøvede begge deres kokoskremer, men synes den franske er meget bedre http://www.mixmeister.dk/caraibos-kokoscreme.html
Vi prøvede faktisk at lave det til et event, efter nogen lunde den samme opskrift. Kæmpe succes!!!