Det er, hvad der står på det lille klistermærke der sidder på æsken, når man køber Take Away cupcakes fra Agnes Cupcakes i Sværtegade i København K. Og jeg var klart skeptisk, jeg tvivlede på, at de ville få mig til at ”go crazy”. Jeg synes selv, at jeg er super kritisk når det gælder kager, og jeg havde ikke de store forventninger til kagerne. Men… jeg blev faktisk meget positivt overrasket. Den gode oplevelse begynder allerede når man træder ind i butikken, indretningen er super fed lige fra skemaet på væggen der fortæller hvilke cupcakes der sælges hvilke dage, til de fine kageæsker der står i højre side af butikken. Det er sjovt, at man kan vælge nogle forskellige og komme igen en anden dag og vælge nogle helt andre. Min medspiser og jeg valgte 6 forskellige; Blueberry, Chocolate Sea Salt, Chocolate, Lemon Meringue, Banana og Carrot. Jeg var jo spændt på, om kagerne ville blive for søde, hvilket helt klart er cupcakens achilleshæl, og om kagedelen ville blive for tør – men jeg syntes virkelig at de smagte rigtig godt. Hvis jeg skal være den hårde kageanmelder, måtte gulerodscupcaken gerne være lidt mere krydret efter min smag, men det er bare en lille detalje. Hermed min varmeste anbefaling til Agnes Cupcakes – jeg kommer i hvert fald igen.

Tagged with:
 

26 Responses to Our cupcakes will make you go crazy….

 1. Maj siger:

  Åhhh de ser gode ud – men helt ærligt, så synes jeg altså dem du laver ser meget bedre ud!

  Og dem jeg har forsøgt mig med, de er jo små himmelske mundfulde! Glæder mig til at få afprøvet de fantastiske Oreo cupcakes!

  – Maj

 2. sarah siger:

  Hej Maj,
  Jeg takker ydmygt. Nogle af mine læsere har haft problemer med frostingen til Oreo cupcakes – så bare husk at æggehviderne skal være pisket helt stive og være helt kolde og smørret skal være meget blødt, lad det stå ude i minimun 2 timer.
  God bagelyst :)
  Mvh. Sarah

 3. Maj siger:

  Jeg har forsøgt mig med den frosting før, til nogle andre cupcakes, og der var ingen problemer, den blev super lækker og jeg fik megen ros for det :) :)

  – Maj

 4. sarah siger:

  Hej Maj,
  Det er indtil videre dagens bedste nyhed, jeg har kun fået negative kommentarer på den frosting – så jeg er super glad for at den lykkedes for dig :)
  Mbh. Sarah

 5. LIsa siger:

  Hej.
  Hvis man ikke er så vild med smørsmagen i frostingen til cup cakes, har du så et andet forslag? Jeg kan godt lide flødeostglasur, men er lidt i tvivl om, om man kan lave det stift nok til at sprøjte fint ud?

 6. sarah siger:

  Hej Lisa,
  Jeg har en opskrift på flødeostfrosting, du kan se den her:
  http://www.sarahskager.dk/blab%c3%a6r-cupcakes-med-citronfrosting/
  Ellers er det altid en god idé at bruge smør uden salt, det tager en del af smørsmagen. Smør uden salt kan du købe i Irma. Du kan også prøve Mette Blomsterbergs frosting med æggehvider og flormelis:
  http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/sommerliv/uds_3/20100824090718.htm
  Mvh. Sarah

 7. sisse siger:

  Hej Sarah

  Jeg er også blevet ret glad for Agnes, da jeg arbejder i nærheden. Især lakridscupcaken er rigtig god, har du en opskrift på sådan noget?

 8. Maria siger:

  Hej Sarah

  tak for nogle gode opskrifter, de er SUPER!!!!

  Jeg har ledt efter opskrifter på muffins med mint smag, enten i selve kagen eller i frostingen uden held. Du skulle vel ikke ligge inde med en sådan? ;o)

  Et andet spørgsmål, jeg har kigget en del på amerikanske opsktifter og også en “american cup” og fundet af at det svarer til ca. 250 ml, er det rigtigt?

  med mange gode kage hilsner

  Maria

 9. sarah siger:

  Hej Sisse,
  Jeg har ikke smagt lakrids cupcaken endnu og jeg har desværre heller ikke nogen opskrift på sådan en cupcake – skal nok tippe dig hvis jeg finder en.
  Mvh. Sarah

 10. Line siger:

  En lille kommentar til hende der efterlyser mynte kager.

  Jeg bagte nogle chokolade cupcakes som jeg kom mynte olie i, i henhold til en opskrift jeg havde fundet i en kogebog. De blev frygtelige fordi den olie jeg havde købt åbenbart var meget kraftigere end den der oprindeligt var brugt. Jeg vil anbefale dig at prøve dig frem selv og du kan købe olien i Matas.

  Som topping lavede jeg en frosting også med mynte i og en anelse grøn farve. Et lille drys mørk chokolade på og de så rigtig flotte ud, men var som sagt næsten uspiselige fordi mynten var så kraftig, men de havde potentiale og jeg vil bestemt prøve at lave dem igen. Jeg poster gerne opskriften her når jeg engang har fået dem lavet, men kun hvis det er i orden med Sarah selvfølgelig.

 11. Maj siger:

  Hej igen Sarah :)

  Ja, det forstår jeg ikke med den frosting, jeg væbnede mig med lidt tålmodighed og fik jagtet noget usaltet smør, og vupti, så var der lækker, lækker frosting! Men jeg lavde til gengæld den fejltagelse at smide den i køleskabet, med det resultat at den blev en smule grynet – det var dog nemt at afhjælpe: Jeg lodt det stå lidt i stuetemperatur og dernæst piskede jeg det op igen, og så blev det helt fint igen :) Så jeg vil bare sige at man sagtens kan kaste sig ud i det!

  – Maj :D

 12. sarah siger:

  Hej Line,
  Det var da så sødt af dig at skrive om dine erfaringer med mynte. Du må meget gerne poste opskriften her. Tusind tak!
  Mvh. Sarah

 13. sarah siger:

  Hej Maria,
  Jeg har desværre ikke nogen opskrift med mynte, men en anden læser har skrevet en kommentar om mynte cupcakes – den kan du jo læse. Jeg tror jeg ville tage en chokolade cupcake opskrift og hakke noget myntechokolade og blande i dejen og evt. tilsætte et par dråber mynteolie i frostingen.
  Du kan se et skema over hvad en cup er i gram her: http://allrecipes.com/HowTo/Cup-to-Gram-Conversions/Detail.aspx
  Mvh. Sarah

 14. sarah siger:

  Hvor er det bare godt gået Maj!

 15. Harriet siger:

  Jeg kan ikke lade være med at kommentere denne artikel. Jeg går meget ind for at det er ordentlige produkter som man laver sine kager og mad af. Jeg synes det er dejligt af Sarah at hun bruger kvalitets produkter til hendes muffins. Men når jeg nu ved at Agnes Cupcakes ikke benytter sig af rene råvarer, men blandingsprodukter og pulver, får det mig ikke til at “Go crazy” over deres cupcakes. Så jeg falder desværre ikke i svime over dem men over Sarahs gode opskrifter som jeg gang på gang benytter mig af… :)

 16. Gull-Maj Madsen siger:

  Hej Sarah

  Tak for sidst, dejligt at se dig igen

  Har du en god opskrift på nogle muffins, som egner sig godt til børn:-) Selma fyldet 4 år her d. 14 dec. og vil gerne have nogle prinsesse muffins med i børnehave og dele ud:-)

  Knus Gull-Maj

 17. sarah siger:

  Hej Gull-Maj,
  Hyggeligt at se dig og dejligt at høre fra dig her på siden. Jeg ville da anbefale mine chokoladecupcakes med jordbærfrosting
  http://www.sarahskager.dk/chokolade-cupcakes-med-jordb%c3%a6r-frosting/
  De er meget princesse agtige, men de er også meget søde, så børnene går måske lidt i sukkerchok :).
  Knus Sarah

 18. Anne Kisborg siger:

  Hej har den samme passion for lækre cupcakes og har snart ssmagt mig igennem de forskellige Cupcakes. Jeg har dog fundet Cupcakes, som man ikke tager på af. perlebutikken BeadsNdrops i Studiestræde 41, har fået store og små udgaver af keramik Cupcake perler, så man kan lave Cupcake øreringe, hvis man har en passion for Cupcakes,som jeg

 19. Naja siger:

  Hej Sarah
  Mig og min søster diskuterede så sent som igår, hvorvidt ‘agnes cupcakes’ frosting (eller hvad det kaldes) er lavet udelukkende af smør og flormelis, eller om det er en form for cream cheese frosting. har du en idé om hvad de laver det af?

 20. sarah siger:

  Det er jo forskellige frostinger til forskellige cupcakes, typisk cream cheese til gulerodscupcakes eller frugtcupcakes. De har også en cupcake hvor der kommer marengs på toppen, så jeg ved det desværre ikke præcist – men jeg er ret sikker på at de laver forskellige typer frosting til forskellige typer cpcakes,
  Mvh. Sarah

 21. Kristine siger:

  -> Naja:
  Kæresten og jeg har endelig prøvet Agnes Cupcakes i dag, en Orange Delight og en Raspberry. Vi har prøvet at smage os frem til hvad frostingen er lavet af, og så vidt vi kunne bedømme ud fra smag og konsistens så består den primært af:
  – stiftpiskede æggehvider
  – noget fedtstof – muligvis palmin, da der ikke er nogen tydelig smør-smag
  – en lille smule sukker/flormelis
  – appelsin-/hindbær-aroma

  Men hvis der er nogle som har opskriften eller et godt bud på den, så ville det være super fedt hvis i vil dele den, da jeg synes det er en lækker frosting som ikke er for sød og samtidig holder faconen godt.

  Mvh. Kristine.

 22. Kristine siger:

  Min kære svigermor har fundet opskriften på Agnes’ jordbærcupcakes i denne uges “Hjemmet”..

 23. Cecilie Feldvoss siger:

  Hej Sarah…
  Jeg ELSKER alle opskrifterne fra din website(:
  Har du opskrifterne på nogle af cupcakesene fra Agnes cupcakes?(Specielt Carrot)
  -Cecilie

 24. sarah siger:

  Jeg har ingen opskrifter fra Agnes, men planlægger snart at lave gulerodscupcakes. Lavede nogle i påsken, men syntes ikke de blev gode nok, så jeg prøver snart igen,
  Mvh. Sarah

 25. Karina siger:

  I skal endelig ikke lade jer narre :: Agnes cupcakes er rent færdig pulvermix -intet fantastisk ved dem! Selv den ih så fine indpakning og interiør er kopi af en amerikansk kæde -så hold jer til de -ægte!- lækre hjemmebagte!

 26. Harriet siger:

  Agnes Cupcakes laver deres frosting efter amerikansk opskrift hvor du koger sødmælk med sukker op og rører mel i, så det bliver tykkere og afkøler blandingen, tilsætter smør og pisker. Voila. Har nemlig været bag scenen so to speak, men afslog jobbet pga. manglende brug af råvarer og jo, et færdig mix af pulver til cupcakes´ene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager