Se hvad postbudet kom med til mig!
Denne super lækre pakke fik jeg fra det prisvindende firma Woodshade Organics som laver økologiske godter bl.a. fyldte chokolader, nougat og lakridsmarcipan, som jeg var så heldig at få en rulle af. Jeg måtte straks smage lakridsmarcipanen og den smagte fantastisk med en diskret smag af lakrids. Jeg har planer om at lave kugler af marcipanen overtrukket med hvid chokolade – kuglerne vil være en god erstatning for min yndlings flødebolle fra Summerbird med passionsskum, hvid chokoladeovertræk og lakrids.

Og hvor blev jeg bare glad for den kæmpe rulle marcipan som smager skønt og skal bruges til julens konfekt. Dejligt også at få chokoladeknapper af så god kvalitet, jeg har ledt efter chokoladeknapper som vil  give mine cookies et amerikansk look. Yay. Woodshade Organics har en webshop hvor man kan købe alle deres lækkerier.

Sidste søndag tog vi til Østerbro, hvor August fik lov til at boltre sig på tårnlegepladsen i fællesparken, det var super hyggeligt, men pludselig var han sulten og jeg havde ikke lavet madpakke. Så vi gik en tur ned af Nordre Frihavnsgade, hvor der ligger et lille sted der hedder Krummen og Kagen og der besluttede vi os for at gå ind. August fik en lækker gulerodsbolle med ost og den smagte så dejligt og hjemmelavet. Jeg valgte en muffin med makroner, kokos, hasselnødder og mørk – og hvid chokolade, og det var simpelthen en af de bedste muffins jeg i mit liv har fået. Jeg synes måske nok at pyntningen af muffins’ne var en tand for sloppy, men smagen sad lige i skabet.

Det er denne muffin jeg har prøvet at genskabe, for opskriften var en forretningshemmelighed og det kan jeg godt forstå. Jeg baserede min opskrift på denne, men tilsatte kokosmel. Jeg havde ingen hasselnødder, men det kunne have været lækkert med nogle i. Mine muffins blev rigtig gode, de smagte som en muffinsversion af kokosmakroner med mørk chokolade – mødregruppen klagede i hvert fald ikke.
God bagelyst
Sarah

Opskrift på 14 muffins

3 æg
200 g. sukker
50 g. hvedemel
70 g. kokosmel
100 g. knuste makroner
125 g smeltet smør
100 g. hakket mørk chokolade
papirsforme
metalmuffinsform

 1. Forvarm ovnen til 185 grader på varmluft
 2. Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og luftigt med en elpisker
 3. Rør mel, kokosmel, knuste makroner og chokolade i dejen
 4. Tilsidst røres det smeltede smør i dejen
 5. Fyld dejen 3/4 op i papirsformene og bag muffins i 15 minutter til de er sprøde på toppen

Tagged with:
 

9 Responses to Muffins med chokolade, kokos og makroner og Woodshade Organics

 1. Helle siger:

  De muffins ser vildt gode ud!
  Jeg overvejer at købe en assistent røremaskine, men har hørt delte meninger om den ifht. æltning af brød. Hvordan synes du at den er til det formål? Og helt generelt, er du stadigvæk glad for din?
  Mvh. Helle

 2. Majbrit B. siger:

  Mmm de ser gode ud. Jeg kan se at vi deler yndlingsflødeboller, de er bare helt fantastiske (og så er der altid hyggeligt på Tårnlegepladsen)

 3. Maria siger:

  Uhmm! så er de bagt – glæder mig til at smage dem :O)

 4. Rikke siger:

  Hej Sarah
  Skal der ikke bagepulver eller andet hævemiddel i?
  Vh. Rikke

 5. sarah siger:

  Hej Rikke,
  Nej det skal der ikke,
  Kh. Sarah

 6. Liv siger:

  Hej Sarah,
  Tak for en fantastisk blog :) Jeg tænkte på om du tror man kunne putte modne bananer i? Jeg forestiller mig at man kunne bruge 2 modne bananer til 14 muffins, men skal der så mindre smør/æg eller mere mel i?
  Mange hilsner,
  Liv

 7. sarah siger:

  Hej Liv,
  Det har jeg desværre ikke noget bud på hvordan bliver, det lyder lækkert, og skriv gerne med erfaringer hvis du kaster dig ud i projektet,
  Kh. Sarah

 8. Liv siger:

  Hej Sarah,
  Det blev de bedste muffins jeg nogensinde har bagt :) Tog udgangspunkt i en bananbrødsopskrift jeg tit laver, hvor jeg så tog lidt fra, iblandede kokosmel og knuste makroner indtil dejen havde smag fra makronerne og kokos, men ikke blev alt alt for sød. Det må du prøve!

 9. sarah siger:

  Hej Liv,
  Tak for feedback, det vil jeg prøve en dag,
  Kh. Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager