Sensommeren er en speciel tid for mig, der kommer en klarhed i luften som varsler efterårets komme og det føles faktisk godt, efter en lang og dejlig sommer. Men denne tid på året minder mig også om, da vores første barn kom til verden. Og nu er min lille dreng blevet 3 år, og det skulle jo selvfølgelig fejres i børnehaven. Jeg ved fra min egen tid i en børnehave, at børn ikke spiser særlig meget kage, så derfor var mini cupcakes perfekte. Det blev til en lille lækker bid af saftig chokoladekage med chokoladefrosting og pyntet med lakridskonfekt – det var selvfølgelig fødselsdagsdrengen der pyntede kagerne som blev super fine og smagte vidunderligt. Find opskriften her.
God bagelyst,
Sarah

Ps. Jeg bagte kagerne 9 minutter på varmluft

Tagged with:
 

4 Responses to Mini chokoladecupcakes med lakridskonfekt

 1. Lotte siger:

  Ej – hvor fint – og godt! Har nemlig en 4 års fødselsdag om lidt, og det er det samme i den børnehave. Lidt chokoladekage – og mere frugt – gerne ananas, blåbær, jordbær, etc. som de ikke får til hverdag.
  Et spørgsmål tilbage – hvad bager du dem i? En form eller papir?

 2. sarah siger:

  Hej Lotte,
  Bagte dem i en smurt metal minmuffinsform, det gik, men hvis du vil være på den sikre side så køb mini papirsforme. Syntes nenlig at de hang en lille smule i,
  Tillykke med den 4 årige :)
  Mvh. Sarah

 3. Lotte siger:

  Just saying…men det blev et HIT. Chokolademuffins i FCK-papirsforme med FCK-flag og Dannebrogsflag i. What’s not to like for en flok børnehaveunger…

 4. Mariann siger:

  Kære Sarah,
  tusind tak for denne skønne opskrift! Testbagte kagerne forleden, som blev godkendt af testpanelet og smagte lækkert! Nu er jeg klar til at bage dem til weekendens fødselsdagsarrangement.
  Hvad skulle jeg dog gøre uden din skønne blog?? :)

  Bliv endelig ved!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager