kanelsnegle-bagt-paa-amerikansk-2

Kanelsnegle kan virkelig være et lækkert stykke bagværk – men de skal ikke efter min mening bages på den traditionelle danske måde, hvor sneglene skæres og lægges på en bageplade hver for sig. Jeg er derimod tilhænger af at bage dem på den amerikanske metode, hvor sneglene står tæt side om side i en metalform. Ved at bage sneglene på den danske metode, synes jeg at det yderste af kanelsneglen bliver for tør, jeg ”skræller” tit den yderste ring af, så jeg når ind til den mere snaskede midte, den tørre yderskal undgås ved at bage dem tæt sammen i en form. Noget jeg til gengæld ikke er så glad for, ved den amerikanske måde at bage kanelsnegle på, er at de overhælder dem med ekstreme mængder glasur – det bliver lige en tand for sødt til min smag. Hvis man gerne vil dekorere sneglene, synes jeg en smule chokolade eller citronglasur fungerer godt. På billedet har jeg bare drysset noget smeltet chokolade over, men syntes egentlig i bagklogskabens lys, at chokoladeglasur ville have været bedre.

Opskrift på kanelsnegle bagt på amerikansk (12 – 14 stk.):
25 g gær
1 dl mælk
1 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
100 g blødt smør
ca. 300 g mel

Fyld
:
100 g blødt smør
100 g brun farin
½ spsk kanel
knivspids friskrevet muskat

Udrør gæren i lunet mælk. Rør sukker, salt og sammenpisket æg i. Findel smørret i melet. Kom gærvæden i og ælt alt sammen. Sæt dejen til hævning et lunt sted i en time til halvanden. Rul dejen ud til en stor firkant. Rør smør og farin sammen med kanel og muskat. Rul dejen sammen, skær dejpølsen i 1 cm. tykke skiver og sæt dem i en metalform side om side. Lad sneglene hæve en halv time.
Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader. Bland evt. en glasur eller smelt chokolade til at pynte med.

kanelsnegle-bagt-paa-amerikansk-1

 

Tagged with:
 

61 Responses to Kanelsnegle bagt på amerikansk

  1. Anne siger:

    Kære Sarah,
    Sikke en fin side – og sikke nogle lækre opskrifter. Må helt sikkert prøve at lave ovenstående kanelsnegle SNART,trods min bagefobi, for jeg eeelsker kanelsnegle.. ;)
    Knus,
    Anne

  2. Marie siger:

    Kære Sarah
    Tak for opskriften. Jeg så virkelig frem til sneglene da jeg bagte. De var OK – men jeg havde håbet på lidt mere luftige, bløde og ikke tørre – som jeg synes sneglene blev.

    Anyways – gode opskrifter.

    Venligst
    Marie

  3. sarah siger:

    Det er jeg ked af at høre, jeg synes netop at sneglene bliver meget saftige fordi de bliver bagt så tæt sammen. Håber du kan bruge en af de andre opskrifter.
    Venligst Sarah

  4. Anna-Vera siger:

    Kære Sarah,

    jeg kan også bedst lide kanelsnegle som er bagt op ad hinanden så siderne bliver bløde.

    Jeg har haft lyst til kanelsnegle i noget tid nu, og din opskrift var lige i øjet. Det eneste jeg gjorde anderledes var, at jeg kun 50 smør i dejen og fordi jeg ikke har en god mikser hernede endte jeg også med at putte smørret ned i den lune mælk så det smeltede næsten helt inden jeg til-satte mel osv. for at blande det hele sammen. Nå ja, og så fordi vi så godt kan lide kanel kom jeg nok snarere omkring 2 spiseskefulde af det i. :)

    Men de var superlækre! Tak for den nemme opskrift! :)

    kh,
    AV

  5. sarah siger:

    Kære Anna-Vera,
    Jeg er glad for at opskriften fungerede – selv down under:). Jeg vil også anbefale den “sticky buns” opskrift jeg har lagt her på sitet, hvis jeg selv skal sige det, bliver de rigtig gode også. De må være ren nostalgi for en ex amerikaner.
    Kh Sarah

  6. Ditte siger:

    Hej Sarah

    Jeg faldt for nyligt over din blog og har med fryd browset igennem dine mange inspirerende bageopskrifter.
    Jeg synes lige at jeg ville kommentere på dine skønne kanelsnegle her, for det er noget jeg selv bager tit – også altid på denne sammenhængende facon, så de bliver dejligt bløde og saftige. Mums!
    Jeg tilføjer dog altid et ekstra pift i mit fyld, i form af et let lag revet marcipan ovenpå kanelfyldet inden jeg ruller dejen. Det gør sneglene endnu mere snaskede og saftige – men jeg indrømmer gerne at det nok mest er til dem med en ekstra sød tand. Til gengæld kan de så sagtens spises uden glasur eller chokolade på toppen. :-)

    Tak for de mange lækre opskrifter!

    Kh
    Ditte

  7. sarah siger:

    Hej Ditte,
    Tak for din kommentar – jeg er glad for at du kan bruge min side. Jeg synes det er et rigtig godt tip med marcipanen, jeg elsker selv marcipan og vil helt sikkert prøve det næste gang jeg bager snegle.
    Mvh. Sarah

  8. Thomas siger:

    Hej Sara

    Endnu en gang tak for en super opskrift. Ovenstående kanelsnegle er den tredje opskrift jeg tester fra din blog, og resultatet er som de to foregående gange fantastisk.

    Disse kanelsnegle bliver virkelig lækre, de kan stærk anbefales.

    (tror jeg vil forsøge mig med marcipan i fyldet næste gang, som Ditte foreslår)

    Mvh
    Thomas

  9. sarah siger:

    Hej Thomas,
    Mange tak for din kommentar, jeg er bare rigtig glad for at du kan bruge opskrifterne. Jeg synes også marcipanfyldet er en super god idé.
    Mvh Sarah

  10. Kasper siger:

    Kære Sarah,

    disse snegle er fantastiske! TAK!

    Kasper

  11. sarah siger:

    Hej Kasper,
    Tak for din kommentar, jeg er glad for at du kan bruge opskriften. Jeg vil anbefale at du også prøver opskriften på Sticky Buns eller fedtede kanelsnegle – de er også rigtig gode.
    Mvh. Sarah

  12. minubyv siger:

    Uhmmmm Sarah :-)
    PERFEKT opskrift. Min familie blev helt chokeret over hvor god jeg lige pludselig blev. Jeg tror aldrig jeg har lavet så gode kanelsnegle før. De er super bløde og dejlige. Det hjælper det med at sætte dem meget tæt på hinanden. :-)

  13. sarah siger:

    Hej Minubyv,
    Det er præcis der sarahskager.dk handler om. Nemme opskrifter hvor resultatet ser meget mere kompliceret ud end det var at bage!!
    Mvh. Sarah

  14. Stine siger:

    super god opskrift!
    jeg synes dog ikke det blev så store som jeg havde håbet. men det kan være fordi jeg bagte dem i en bradepande. men de smagte rigtig godt, og så var de super nemme. tak for opskriften!

  15. Laila siger:

    Hej Sarah

    Nu har jeg prøvet 3 opskrifter herfra din fantastiske hjemmeside og alle tre er vellykkes, det er kokoskagen med lime ( kom for meget mel i, men den smagte godt alligevel)så dine blåbærmuffins og i dag de amerikanske kanelsnegle og jeg kan kun sige Wow, hvor er de bare gode, så tak skal du have, fordi du bruger tid og energi på din hjemmesiden, så vi andre kan få fornøjelse af den. Laila

  16. sarah siger:

    Hej Laila,
    Fortsat god bagelyst,
    Mvh. Sarah

  17. Emma siger:

    Er fast læser på sitet, og jeg må sige endnu en gang – sikke en lækker opskrift! Tak Sarah :)

  18. Nadia siger:

    Hej Sarah,
    Tak for lækre opskrifter! Har indtil videre prøvet din banan-muffins opskrift og kanelsnegle opskrift, og må sige at bananmuffins’ne var fantastiske!! Mine kanelsnegle blev dog mere ela én stor brunsviger-agtig ting.. men det smager lækkert!

    venlig hilsen.

  19. Birgitte siger:

    Dette er simpelthen min nye ynglingsopskrift på snegle. Wow .. hvor er de gode!! :o) Tak!!

    Det er en fornøjelse at følge med på din fantastisk inspirerende side. Den er blevet min foretrukne, når jeg leder efter nye kager.

    Birgitte

  20. Astrid siger:

    Hej Sarah.

    Kan man godt lave sneglene i en bradepande og tror du det gør noget at jeg putter 1 tsk. bagepulver i også ?

    PS. Mega sej side du har her. Syntes det hele ser SÅ lækkert ud og ved slet ikke hvad jeg skal vælge at bage med alle de fantastiske opskrifter men har besluttet mig for at de her snegle bliver mit første forsøg. Elsker kanelsnegle men syntes tit de bliver for hårde i kanten så jeg glæder mig rigtig meget til at smage dem her.

    Mvh Astrid :)

  21. sarah siger:

    Hej Astrid,
    Tak for din kommentar – jeg er glad for t du kan bruge siden.
    Jeg har en veninde der også altid putter en ekstra tsk. bagepulver i det hun bager. Jeg tror bare jeg ville holde mig til ospkriften hvis jeg var dig :)
    En bradepande er fin så længe at alle sneglene præcis passer i den og den har høje kanter,
    God fornøjelse,
    Mvh. Sarah

  22. Chanett siger:

    Hej Sarah. Jeg skulle bage kanelsnegle og fandt din opskrift via google, og med de positive kommentarer, kastede vi os ud i det. Det er en rigtig god opskrift synes de blev helt perfekte. Så tak for en god opskrift.

  23. Julie siger:

    Hej Sarah

    Bagte dine kanelsnegle igår aftes. De var fantastiske. Fordi jeg er fuldstændigt vild med kardemomme, stødte jeg 4 kapsler kardemomme og kom i dejen. Det gjorde dem ikke ringere…Kanelsneglene smeltede næsten på tungen.

    Dejligt!

  24. sarah siger:

    Tak for tippet!
    Mvh. Sarah

  25. Anne Mette siger:

    Hej Sarah
    Jeg skal have snegle med på arbejdet og er bange for, at de skal blive tørre til næste dag. Kan man koldhæve dem i køleskabet og så bage dem om morgenen eller skal jeg bage dem aftenen før?
    Anne Mette

  26. sarah siger:

    Hej Anne Mette,
    De bliver tørre hvis de først skal spises dagen efter. Det med koldhævning ved jeg ikke om virker, du kunne jo prøve, tror på projektet,
    Mvh. Sarah

  27. Mette siger:

    Hej Sarah

    Tak for denne fantastiske opskrift! Det var himmelsk!
    Jeg ville gerne have lavet dine sticky buns – men havde ikke det som skulle i, så jeg valgte at lave ekstra meget fyld og rulle dejen rigtigt tyndt ud – så der var rigtigt meget fyld i kagen. Dette gjorde dem meget gnaskede og lækre – og så var der lidt fyld tilbage, og dette kom på toppen. Det kan virkelig anbefales at lave ekstra meget fyld og komme i/ovenpå kagen hvis man ønsker at det skal være endnu mere snaskede :)

    Tak for en fantastisk hjemmeside og opskrifter – i morgen skal jeg bage din opskrift på pavlova – og jeg glæder mig!!

  28. Mette siger:

    Og vi spiste af kagen 3 dage i træk – og den var ikke tør på noget tidspunkt – sikkert pga det meget fyld :)

  29. Julie siger:

    Super lækre kanelsnegle! Men et lille fif er at man gemmer lidt af fyldet og kommer en lille ekstra klat på sneglene når de har bagt de første 10 min., så bliver de endnu mere snaskede, hvis man kan lide det :) Det kan jeg i hvert fald ;)

  30. Heidi Lundø siger:

    De er fantastiske, gæsterne åd dem råt! Jeg synes med fordel man kan ælte dejen og derefter komme smørternene og ælte videre – det giver den en rigtig flot overflade + det er nemmere at rulle dejen ud :)

  31. Louise siger:

    Hej sarah;O)

    Nu må jeg hellere give dig den ros, som du fortjerner.
    Super fantastisk blog. Har aldrig stødt på en side hvor der ikke er bare 1 opskrift der ikke fungere, indtil jeg fandt din.
    Jeg arbejder på et hotel og bruger dagligt dine opskrifter, til stor glæde for alle.

    Stor ros herfra;O)

  32. sarah siger:

    Hej Louise,
    Mange tak!
    Mvh. Sarah

  33. Gyda siger:

    Sneglene bliver endnu mere svanpede og syndige, hvis man rører noget revet marcipan i fyldet.

  34. Camilla siger:

    Hej Sarah,
    Efter at have læst de flotte kommentarer. Bagte jeg straks en dobbelt portion. De bringer lykke her i vinterferien!

  35. Katrine siger:

    De bliver rigtig lækre, bløde og luftige jeg puttede en og en halv portion fyld i men undlod dog at putte muskat i…!

    Kan klart anbefales…

  36. Anja vind siger:

    Jeg har nu lavet disse snegle en del gange, hver gang med held, og kan mærke at det bliver en af de der ‘ven i nøden’ opskrifter der kan redde mig og sikre successen igen og igen!

    Er ikke så god til smagen af for meget smør, så jeg bruger knap så meget i både dej og fyld som opskriften siger -dog stadig helt perfekte både på dagen og dagen efter:-)

  37. Cille siger:

    Jeg vil aldrig bage kanelsnegle på den “almindelige” måde igen, efter jeg prøvede, at bage dem på den amerikanske metode igår. Mums det smagte godt! :)

  38. Nicole siger:

    jeg har ikke andet end en stor bradepande som passer i ovnen kan man bruge den, og jeg har heller ikke en metal form…
    hvad gør man så?
    jeg vil rigtig gerne prøve din opskrift men jeg har ik de bradepande du snakker om i metal form?

  39. sarah siger:

    Hej Nicole,
    Du kan bare bage dem almindeligt, altså hver for sig på den plade i stedet for,
    Kh. Sarah

  40. Tine siger:

    Hej Sarah

    Jeg lavede en dobbelt portion af de her snegle til knægten og et par af hans venner, og måtte stoppe serveringen, da de havde fortærret 3-5 stykker hver. Stort hit!

    Vil lige indskyde at en dobbeltportion næsten fylder en bradepande, så det er nemmere at bage dem på den måde, og de skal nok blive spist…

    Hislen Tine

  41. sarah siger:

    Hej Tine,
    Tak for tippet :)

  42. Lisbeth siger:

    Et lille tip hvis man fx skal have dem med på arbejde: Sneglene kan laves helt klar dagen før. Dvs. lægges udskåret i metalformen og derefter filmes helt tæt. Så er de klart til at blive sat i ovnen næste morgen. Sneglene var luftige og saftige. Husk dog at halvere gærmængden og undlade at lune mælken.

  43. sarah siger:

    Hej Lisbeth,
    Tak for tippet – super godt,
    Kh. Sarah

  44. Merete siger:

    Hej Sarah

    Fantastisk opskrift, lækre bløde og velsmagende snegle. Og så er de bare nemme at lave. Havde dem på arbejde og de blev spist med velbehag.

    Hilsen Merete

  45. Ginnie siger:

    Verdens bedste kager! Og de her kanelsnegle er mine favoritter… :)

  46. sarah siger:

    Tusind tak Ginnie, kh. Sarah

  47. Charlotte siger:

    Kan man fryse dem og tage op når man skal bruge dem?

  48. sarah siger:

    Hej Charlotte,
    Det har jeg ikke prøvet, men jeg ville umiddelbart ikke tro det var noget problem, jeg ville give dem lidt tid ovnen når de er næsten tøet op,
    KH. Sarah

  49. Tine siger:

    Hej Sarah
    Super opskrift, men kommer ikke op på siden af dine sticky buns! Men hver kage til sin tid. Vil afprøve om de bliver gode med en koldthævning, så kollegerne må være forsøgskaniner på fredag!

  50. sarah siger:

    Hej Tine, tak for din kommentar, hvis du har mulighed for at skrive hvordan det gik, er jeg meget spændt på at høre det ☺. Kh. Sarah.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager