kagecollage

Jeg ELSKER kagebøger og kan aldrig få nok af dem, så derfor, holder jeg altid et vågent øje med nye bøger på markedet. Her er de 6 bøger som står på min ønskeliste:

The Boozy Baker – 75 spirited sweets and 25 cocktail recipies af Lucy Baker
Først var det cupcakes, så macarons, woopie pies, dougnuts, cronuts og nu synes jeg, at der er flere og flere bloggere, der laver kager med alkohol. Jeg er egentlig ikke den store fan af alkohol og drikker meget sjældent, men jeg er interesseret i, hvordan Lucy Baker kombinerer det søde køkken med alkohol, og som kageblogger er det jo min ”pligt” at holde øje med kagetrends – så derfor er denne bog med på listen.

Maringue Girls Cookbook af Alex Hoffler og Stacey O’Gorman
Elsker denne bog og hele det univers Hoffler og O’Gorman har fået skabt på www.meringuegirls.co.uk – det er meget girly, but I looove it!. Hvis jeg ikke får denne bog til jul, køber jeg den selv.

The Pancake Handbook – specialites from Bette’s Oceanview Diner af Steve Segelman, Bette Kroening og Sue Conley
Jeg må bare besøge Bette’s Oceanview Diner i Berkeley, Californien, men jeg har desværre ingen rejseplaner, og må derfor drømme mig væk i denne bog i stedet for. Dineren er kendt for sine fantastiske pandekager, og jeg elsker amerikanske pandekager, men vil gerne have flere idéer til, hvordan jeg jazzer dem lidt op.

Martha Stewart’s Cookies
Gode gamle Martha Stewart med de fantastiske opskrifter jeg bliver ved med at vende tilbage til. Jeg har allerede hendes cupcake bibel, og den er virkelig god. Denne cookie bibel er en must have for mig, der altid har store bageplaner, men ender med at lave cookies. Den klassiske chocolate chip cookie ER stadig en af mine yndlingskager.

The Hummingbird Bakery Home Sweet Home af  Tarek Malouf
Dette er den nyeste Hummingbird bog og den udkommer faktisk først til februar. Jeg har været afsindig glad for den første bog, The Hummingbird Cookbook, opskrifterne skuffer aldrig og holder hvad de lover. Selvfølgelig er jeg nysgerrig på, hvad Mr. Malouf har i posen til os denne gang, der er f.eks. en opskrift på karamel/mint cupcakes en spændende kombi inspireret af et klassisk bolche.

Martha Stewart’s Cakes
Endnu en Martha Stewart bibel – det er faktisk chokerende, at jeg ikke allerede har den i mit ellers velassorterede kagebogsbibliotek. Jeg har store planer for sarahskager.dk i 2014, og en af dem involverer at bringe opskrifter på store kager med mange lag og masser frosting – jeg har en tendens til at bage mindre kager. Denne bog skal bruges til inspiration til de store kager. Bogen indeholder SÅ vildt mange opskrifter på kager, at jeg aldrig vil få brug for andre kagebøger.

God jul til alle mine søde læsere og god læselyst

Kh. Sarah

Tagged with:
 

7 Responses to Kagebøger jeg ønsker mig til jul

 1. Hej,
  Jeg har Meringue girls cookbook. Den er så sjov og inspirerende! De der bøger ser også meget spændende ud.Håber dine ønsker bliver opfyldt!
  God jul!
  Kh Ulrika

 2. sarah siger:

  Hej Ulrika, Tusind tak! Og rigtig glædelig jul til dig også :)
  Kh. Sarah

 3. Tine siger:

  Hej Sarah
  Glæd dig til den nye hummingbird, jeg har købt den på engelsk! Du har vel også den der hedder the hummingbird bakerys cakedays, den kan også varmt anbefales

 4. sarah siger:

  Hej Tine, den har jeg desværre ikke, men den må tilføjes listen. :) kh. Sarah

 5. Louise siger:

  Home sweet home er vidst udkommet. Bare ærgerlig den ikke er på dansk. Har selv deres to andre bøger. Fantastisk

 6. Tirza siger:

  Mon Hummingbirds Home Sweet Home udkommer på dansk også?

 7. sarah siger:

  Hej Tirza, det ved jeg desværre ikke. Kh. Sarah.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager