chokomint3Der har været lidt langt i mellem snapsene på sarahskager, og det har ikke været med min gode vilje. Men det er jo så vildt, hvor meget sygdom der er med to børn; lungebetændelse, skoldkopper, hoste og feber – det ene afløser det andet. Men i dag er begge børn sendt i institution med god samvittighed, for ingen af dem skranter endnu. Så da jeg vågnede i morges, kan det godt være at mit hoved ville, at jeg lavede en masse praktiske og fornuftige opgaver, men jeg MÅTTE bare bage og blogge.chokomint4Det blev til disse dejlige julecupcakes, der med min klassiske chokoladecupcake bund og en frosting med mint, pyntet med stribede slikstokke er søde cupcakes i juleklæder, der uden tvivl vil vække glæde til julens fester. Man har alligevel spist så meget sukker, hvorfor stoppe mens legen er god, og igen, frosting ER sødt, der er ikke så meget at gøre.chokomint2Hvis du har lyst til at bage andre julegodter, prøv chewey ingefærcookies med både tørret, syltet og frisk ingefær eller disse populære amerikanske julecookies med chokolade.

Jeg ville blive glad hvis du likede sarahskager.dk på min facebook side og fandt mig på Instagram @sarahskager husk at # alle mine opskrifter.

Mums, dejlig saftig chokoladekage med sød, cremet frosting med mint

Mums, dejlig saftig chokoladekage med sød, cremet frosting med mint

God bagelyst
Kh. Sarah

Opskrift på chokolade cupcakes med mintfrosting (12 stk):
100 g mel
20 g usødet kakao
140 g sukker
1 ½ tsk. bagepulver
lidt salt
40 g blødt smør
1,2 dl letmælk
1 æg
1 tsk. vaniljesukker
50 g hakket mørk chokolade 70%

Mintfrosting:
300 g flormelis
100 g blødt smør (ikke margarine)
Lidt mintessens eller mintolie (smag dig frem)
Evt lidt mælk

1 metalmuffinsform
Papirsforme
Stribede slikstokke

  1. Forvarm ovnen til 170 grader.
  2. Pisk smør, mel, sukker, kakao, bagepulver og salt med en elmikser, til alle ingredienser er blandet sammen.
  3. Pisk mælk, æg og vaniljesukker sammen i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen. Pisk til en glat konsistens opnås. Vend den hakkede chokolade i dejen.
  4. Put papirsforme i en metalmuffinsform og fyld formene 2/3 op til kanten. Bag 17 – 20 minutter og lad cupcakes afkøle inden frostingen smøres på.
  5. Pisk flormelis og smør og tilsæt mintessensen og evt. mælk for at opnå en mere lind konsistens.
  6. Pynt med stribede slikstokke.
Emner:
 

1 svar til to Julecupcakes med mintfrosting og chokolade

  1. Amalie siger:

    De ser bare så lækre ud, elsker kombinationen af mint og chokolade:)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 - Sarahs Kager