Foto: Kam fotografer

Foto: Kam fotografer

Sommerferien er slut, og første uge tilbage på arbejde, skole og børnehave er overstået. På én gang virker det meget tiltrængt for de voksne og på samme tid meget forkert, at børnene skulle tilbage i institution. Vi begyndte ferien med to uger i Nerja i det sydlige Spanien. Jeg har været i Nerja før, og blev meget betaget af strandene med det turkise vand og den hyggelige gamle by. Nerja kan noget, hvis man gerne både vil have bystemning og nogle af spaniens bedste strande. nerja1

nerja3

Vi besøgte også Frigilana, en af de hvide byer i Andalucien, den by er bestemt et besøg værd.

nerja2

Efter en uge tog vi til Mijas, men jeg kunne godt være blevet i Nerja i 2 uger og brugt byen som base for udflugter – for så meget er der heller ikke at se i Nerja. Det virkede som den helt rigtige beslutning i år at tage 2 uger i varmen, for jeg kan ikke huske, hvornår det sidst var så koldt i Danmark.
Alligevel føltes det som en lettelse at komme hjem til de kølige briser i Danmark igen efter Spaniens hedebølge, hvor temperaturerne var over 40 grader de fleste dage. Vi tog direkte i sommerhus i Dronningmølle og det var faktisk først der, at jeg fik pulsen ned og følte mig helt afslappet. Næste år skal vi prøve 2 ugers sommerhusliv, har vi besluttet os for. Vi fik både fanget krabber på havnen, plukket jordbær og hindbær, besøgt venner og spillet virkelig mange spil – klassiske sommerhus aktiviteter.DM3

DM2

DM1

Opskriften på disse ispinde er nem og virkelig lækker, der er ikke så meget andet at sige.
Fortsat god sommer.
Kh. Sarah

Ispind med vandmelon og honningmelon (4 stk.)

2 skiver vandmelon uden kerner
2 skiver honningmelon
2 tsk limesaft
2 tsk flormelis
isforme
ispinde

  1. Skær vandmelonkødet fri fra skallen og blend den med 1 tsk limesaft og 1 tsk flormelis. Gør det samme med honningmelonkødet.
  2. Fyld isformene halvt op med vandmelonblandingen og frys blandingen i en halv time.
  3. Fyld derefter op med honningmelonblandingen og brug en ske til forsigtigt at marmorere de to blandinger sammen.
  4. Frys ispindene i yderligere ½ time og sæt ispinde i isene, frys derefter til de er dybfrosne.
Emner:
 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 - Sarahs Kager