Hjemmelavet Granola
Det er på ingen måde svært at lave granola, man skal bare indkøbe en masse gryn, nødder, kokos, sesam og andre gode sager og blande det med lidt kanel, vaniljesukker, salt, olie og en god portion honning og riste alle herlighederne i ovnen. Jeg baserede min granola løst på denne opskrift, men laver den egentlig bare på gefühl, så derfor får i ikke en opskrift i dag. Det får i til gengæld snart, for jeg har fødselsdag i morgen, og regner med at bage lidt lækkert til gæsterne til dessert, jeg har et glas Dolce de Leche i skabet og jeg vil gerne bruge det i en slags sandwich cookie, nu må vi se hvad det bliver til, lillepigen har lidt feber i forbindelse med tænder, så hvis hun er dårlig i morgen, må jeg købe mig til en dessert.
God bagelyst og god søndag
3 svar til Hjemmelavet Granola
Skriv et svar Annuller svar
Emner
æble amerikansk ananas banan bananmuffin blåbær blondie brownie cheesecake chokolade citron cookie cupcake dessert fedtfattig flødeskum frosting give away glasur glutenfri gulerod hasselnød havregryn hindbær hvid chokolade is jordbær jul kaffe kanel kanelsnegl karamel kokos krydderier mandel marcipan marengs mint muffin oreo peanuts pecannødder rabarber skumfidus valnødNye kommentarer
- Lise Lundgreen til Oreo cupcakes
- Mette til Hindbærmuffins med hvid chokolade
- Celina boye til Cookies med Oreos
- Thea til Hindbærmuffins med hvid chokolade
- Konrad til Stribede marengs
Jeg elsker også granola, især købe-udgaven fra Irma der hedder “Lizis”-men en af dagene tar jeg mig altså sammen og laver min egen også ;)
Hej Sarah,
Var lige inde på din blog og det er sjovt at du også laver granola, for jeg er også for nylig begyndt at lave min egen også – og det er netop pærelet som du skriver! Og så slipper man for alt det man ikke gider spise, for mit vedkommende tørrede bananskiver og rosiner! Til gengæld ELSKER jeg nødder!
Har bl.a. brugt græskarkerner, havregryn, solsikkekerner, speltflager, bygflager, rugflager, sesamfrø, kokos, hasselnødder og mandler – og så honning. Og kan se, at den matcher opskriften du referer til meget godt. Blander noget fiberplus i når granolaen er næsten færdigbagt, så den mætter lidt bedre. Smager perfekt på skyr med lidt frisk frugt eller bær på :-) Er spændt på hvordan du laver din granola :-)
kh fra din mors kusine Anne-Mette
Hej Anne-Mette,
Tak for din besked. Super god idé med fiber plus, det er bare med at tænke kreativt,
Kh. Sarah