UPDATE: VINDEREN ER FUNDET, TILLYKKE TIL LOUISE – JEG KONTAKTER DIG PÅ MAIL.  NÆSTE KAGE PÅ SARAHSKAGER.DK BLIVER MED ÆBLE :)

Tina Scheftelowitz har lavet mere end 15 kogebøger og mange af dem bærer ordet suveræn som en del af titlen. Dette gør sig også gældende med Scheftelowitzs nyeste kogebog, Suveræne Salater Året Rundt. Kogebogen er delt ind i måneder, og den har også et skema over sæsonens frugt og grønt bagerst i bogen, en ting der giver rigtig god mening i en salatkogebog, hvor ingrediensernes friskhed er så vigtig.

Der er to ting, jeg rigtig godt kan lide ved bogen, den første er, at der er en del opskrifter på hummus blandt andet en nordisk hummus med flækærter, hasselnødder og ramsløg og jeg elsker hummus!. Den anden ting er, at bogen har 5 vinderopskrifter fra DM i salat med tilhørende små historier om hvordan vinderne blev inspireret til opskrifterne – og jeg elsker små madhistorier.

Du har nu chancen for at vinde denne lækre bog, det eneste du behøver at gøre er at skrive en kommentar om, hvilken slags kage du godt kunne tænke dig, at jeg lavede på sarahskager.dk. – det kunne også være en bestemt ingrediens du godt kan lide og som kunne være lækker i en kage. Jeg trækker en vinder på onsdag.
God mandag,
Sarah 

Tina Scheftelowitz
Suveræne Salater Året Rundt
Politikens Forlag
204 sider
250 kr.

 

60 Responses to Give Away: Suveræne Salater Året Rundt

 1. Camilla siger:

  Jeg kunne godt bruge noget indput til kager med æbler – godt nok er det ikke mange æbler vores træ ryster af sig, men jeg synes det er hyggeligt at bruge dem i noget bagværk.

 2. Trine K siger:

  Ville være lækkert med en ekstra kogebog.

  Måske en vinterroulade?

 3. Louise siger:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en opskrift på kage med græskar i. Græskar hører sig sådan efteråret til, og det kunne være lækkert at bruge det i en kage! :)

 4. Anne-Sofie Lassesen siger:

  Kære Sarah,

  Jeg er vild med din side. Det er altid et hit, når jeg har bagt en af dine kager. Jeg kunne godt tænke mig en opskrift på en æbletærte/kage a la Sarah.

  Kh Anne-Sofie

 5. Mette siger:

  Jeg elsker lakrids, og synes helt sikkert, du skal lave en kage med lakridspulver eller lakridssirup :)

 6. by Busk siger:

  Jeg kunne godt tænke mig noget inspiration til at bruge efteråret skønne æbler i kage :-)

 7. Johanne Gormsen siger:

  Da jeg var i London, smagte jeg den mest fantastiske banoffee cake. Det var med en god kiksebund, en helt fantastisk karamel/banan creme, valnødder og en slags karameliserede bananer (ville gætte på at det var bananer bagt i ovnen).
  Sådan en måtte du altså gerne lige lave og ligge en opskrift op på :-)

  Kh
  Johanne

 8. Anna Christiansen siger:

  Kunne godt tænke mig en opskrift på en sqaushkage :)

 9. Freja siger:

  Spændende, jeg er selv vild med hendes kogebøger og er begyndt på en lille samling af dem ;-)

  Hvad hvis man har flere idéer? :-)

  Jeg er ret vild med lakrids og jordbær
  Jeg har dog ikke smagt lakrids i kage, men måske vil det være godt i en iskage? måske overtrukket med chokolade? pyntet med noget frysetørret hindbær?

  Eller en fler-lags/etager kage? Har jeg altid godt kunnet tænke mig at lave.

  Eller nu når vi er i efterårs/oktober/halloween måned, så måske en kage med æbler eller græskar?

  Det var sådan lige det jeg kunne finde på :-)

  Jeg krydser fingre!
  God mandag til dig :-)

 10. Laura Møller siger:

  Du må rigtig gerne lave en opskrift på romkager – eventuelt en alternativ udgave, det kunne være så lækkert at prøve at lave selv! :-) Ellers er det jo oplagt at der kommer nogle kanel/æble opskrifter i løbet af det næste stykke tid :-)

 11. Bat-El siger:

  Hos mig hitter hvid chokolade og lakrids stadig, har dog prøvet kombinationen i en kage evt i en cupcake eller lagkage :)

 12. Nadia WH siger:

  Dejlig konkurrence Sarah :-)
  Man kan aldrig få for mange kogebøger, så vil da gerne tilføje denne til samlingen.
  Jeg kunne godt tænke mig, at du lavede en kage med ananas.
  Synes ikke, at man støder på så mange kager med netop den ingrediens.

 13. Ulrik Gilberg siger:

  Hej Sarah
  jeg kunne godt tænke mig at du prøvede at lave noget med kondenseret mælk. Jeg kan enormt godt lide det, men kan faktisk en enkelt kage hvor man bruger det. Så lidt ny inspiration ville være enormt velkomment.
  m.v.h.
  Ulrik

 14. Thea Romanius siger:

  Skide lækker konkurrence, elsker alle de “Suveræne” bøger, og er selv storforbruger af suveræne successer.
  Nu har du jo allerede brilleret med så mange fantastiske opskrifter i forvejen, og jeg ved du ikke mener at kager skal være “sunde”. Men jeg kunne godt tænke mig at se dit eksempel på en kage uden brug af fedtstof og sukker? Synes det kunne være spændende at se dit tag på det, og tilmed rigtig fedt hvis der så kom en lækker kage ud af det.
  Mvh Thea

 15. Sarah siger:

  Jeg kunne godt tænke mig noget inspiration til forskellige slags gulerodskager – har alt for mange gulerødder liggende i køleskabet lige nu :)

 16. Louise Andersen siger:

  Hejsa.

  Jeg elsker grønt/salat, så det kunne da være skønt at vinde den bog :)

  Jeg elsker rødbeder, og det kunne være sjovt med en slags pink tøse-rødbede kage.

  Hav en dejlig dag
  Louise

 17. Katrine v siger:

  Honningkage! Jeg skal holde dobbelt tre års fødselsdag for 25-30 børnehavebørn, og temaet er honningjagt i bedste Peter plys stil. Men jeg mangler en god ide til “skatten”, tænker honningkage???

 18. Anne siger:

  Hej Sarah

  Først og fremmest tak for en skøn side. Jeg bruger den flittigt :)
  Jeg kunne godt tænke mig at du lavede en Schwartzwalderkage/Black Forest. Det er en tysk form for lagkage og den smager virkelig godt :)

 19. Natascha siger:

  Hej Sarah
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig inspiration til en super lækker æblekage/tærte, så jeg kan få brugt alle mine dejlige æbler :-)

  Mvh. Natascha

 20. Julie siger:

  Chokolademuffins med mintfrosting! Det vil jeg lave til min datters fødselsdag, og så ville det være rart med inspiration :)

 21. Sofie Maria siger:

  Jeg elsker hindbær – opskrifter med hindbær går lige i mit hjerte. Nu ved jeg godt, at det ikke er hindbærtid lige nu udenfor. MEN måske en kage hvor frosne hindbær kunne gå an…? :) Hindbær smager af sommer, og jeg savner den allerede – sommeren ;)

 22. Thilde siger:

  Gerne noget kage med citron og lakrids!!

 23. Emilie Fogh siger:

  Hej Sarah. Først og fremmest vil jeg lige sige, at jeg synes din blog er super fin og jeg elsker at læse med.

  Jeg er blevet utrolig glad for alle slags bær, og kunne vildt godt tænke mig, at se en lækker tærte/kage med en MASSE forskellige slags bær i.

  En bærdrøm kunne man vel kalde den :-)

 24. Dorte siger:

  Hej Sarah:) skøn blog – lækre kager og rigtig god inspiration. Jeg kunne klart bruge nogle opskrifter på kager med makroner. Uhm…..

 25. Trine siger:

  Kære Sarah,
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en kage med Mascarpone, for jeg er nygift med en italiensk mad, og ville elske at kunne servere en kage der smager af hans hjemland, til både ham og hans familie :)

 26. Clara siger:

  Apropos æblesæsonen så ville det være super fedt med lidt inspiration til en kage med æbler! Der er et hav af muligheder indenfor “æblekage”, men af en eller anden grund kører jeg altid rundt i den samme opskrift på denne årstid. En sikker vinder herhjemme dog, men jeg kunne smadder godt tænke mig at prøve noget nyt!
  Så en opskrift på en smadder lækker æblekage/crumble/american style able cake- you name it!

  (Krydser fingre for en lækker opskrift med æbler og en forhåbentlig inspirerende kogebog!!)

 27. Anja Kallio siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at du lavede nogle cupcakes med brombær og eventuelt chokolade. Vi har nemlig rigtig mange brombær lige nu og jeg kan ikke finde en opskrift jeg har lyst til at bruge.

 28. Louise Ambjørn siger:

  Åh jeg elsker suveræne bøgerne…

  Jeg har haven fuld af bær, brombær, hindbær, gule hindbær og mine æbletræer er fyldt med æbler der snart er modne.
  Jeg tænkte om du kan finde på en spændende opskrift med årstidens bær evt også med æblerne?

 29. Camilla Mulvad siger:

  Det kunne være fedt, hvis du prøvede at lave trøfler/romkugler.

  Eller måske flødeboller?

  En rigtig efterårskage med æbler og kanel ville heller ikke være dårlig :)

 30. Natasha siger:

  Hej Sarah

  Da vi var i Spanien i år, besøgte vi en kageforetning og kom så igen ydereligere seks gange. Ikke kun var betjeningen god, men deres kager var EMINENTE. Min mor besluttede sig så for at lave hendes version af en af dem – Key lime pie, og den var så god, at jeg synes du skal dele en opskrift på denne kage med resten af verden på din side.

  Mvh Natasha Sindal

 31. Anja vind siger:

  S’mores! Har set dem på amerikanske blogs, men synes jeg mangler en dansk udgave der passer bedre til min måske mindre søde smag. Kunne også godt bruge en fantastisk æblekage opskrift -ved der findes en million, men er sikker på du vil kunne lave en himmelsk udgave!

 32. Uhhhh lav endelig en opskrift på en kage med mandelbund, og den må meget gerne være raw :-)

 33. Mathilde O. siger:

  Da jeg har en have fuld af brombær – ville det være skønt med lidt inspiration til lækre kager med brombær :)

 34. Frk. Hansen siger:

  Jeg har længe ønsket mig nogle af hendes kogebøger… Og jeg låner tit alle de suveræne fra venindens kogebogs hylde. Måske det var på tide jeg fik startet min egen samling?
  Jeg kunne godt tænke mig en opskrift på gulerodskage med ostecreme, men med et twist.
  Og så fik jeg engang en fantastisk lys kage med mokka-skum og valnøder i. Det var en god kombination :-) men mere ved jeg ikke om den…

  Hilsen Frk. Hansen

 35. Stine Krigslund siger:

  Hej Sarah –
  Jeg er også på vognen med æbler – en lækker æbletærte, som ikke bliver for tør, men er saftig og lækker at sætte tænderne i : )

 36. Mia Buus siger:

  Hej Sarah,

  Dine kager er efterhånden blevet klassisk Mia kager nu (ikke at jeg har stjålet dem, men jeg bager KUN fra din side, og indtil nu kun med succes).

  Jeg kunne godt tænke mig opskrift på noget med peanutbutter, men i kage og ikke som cookies :)

 37. Mia Toft siger:

  En opskrift på en form for pærrekage ville ikke være dårlig :)

  Mvh.
  mia

 38. Sara siger:

  Jeg høster altid selv enormt meget ros for en pie med kondenseret mælk, alene at forklare at dåserne skal koge i tre timer vinder stor begejstring, men det kunne være sjovt, snart at ryste posen en smule. Så, noget med kondenseret mælk :)

 39. Lotte siger:

  Jeg går med på æbler, men også squash – noget andet end den sædvanlige squash-kage…det vælter ud med squash fra mine forældres drivhus, og de er dejlig sprøde…og fortjener en kage!

  Og en anden udfordring…noget uden mælkeprodukter og æg? Der er allergibarn i børnehaven, og jeg undres/udfordres over hvordan man kan lave en kage, som kan omfavne hele børnehaven, men stadig smage godt og være børnehave-agtig!

 40. Kamilla siger:

  Jeg kunne helt sikkert godt tænke mig en kage med lakrids i, da jeg elsker lakrids! :-)

 41. Josephine siger:

  Jeg ville elske at du lavede en brownie med enten marshmaloows eller peanut butter. Det virker også så “typisk amerikansk” ;)

 42. Rikke A siger:

  Jeg er virkelig en sucker for chokolade, så det kunne virkelig være lækkert med en opskrift på en kage fyldt med chokolade – en ægte chokolade bombe. Det føles lidt mere ok at synde på denne tid af året, hvor man er spærret inde pga. regnen ;-)

 43. Lise B siger:

  Jeg elsker Tina Scheftelowitz’ kogebøger, synes de er så inspirerende med masser af billeder og gode beskrivelser.
  Kunne godt tænke mig at se en opskrift med hvid chokolade og lime i forening, hvilket er en kombi to die for.

  Lise

 44. Maleneamalie siger:

  Hej Sarah! Tak for skøn blog! Jeg har længe haft lyst til at kaste mig ud i macarons, men har endnu ikke haft modet til det. Så hvis du havde lyst til at kaste dig ud i det og dele erfaringerne ville det jo være fantastisk!

 45. Rikke siger:

  Super fed Give Away!
  Jeg synes det kunne være spændende med en marcipan og æble kage. Sådan rigtig efterårsagtigt :-)
  -Rikke

 46. Jenny siger:

  Noget med peanut butter, gerne kombineret med æble. Jeg ved banan er klassikkeren, men pb og æble er virkelig godt. Dadler og pb er også godt.

 47. Anne siger:

  Jeg ville blive rigtig glad hvis det var mig, der vandt denne lækre bog :o)

  Jeg er pjattet med lakrids, savner rigtig lækre opskrifter på kager med lakrids – dejligt hvis du vil komme med dit bud på det :o)

 48. Maja siger:

  Jeg kunne riiiigggtig godt tænke mig at få en gennemarbejdet (og det ved jeg det er, hvis du har haft fingre i det) opskrift på flødeboller!
  Min lille dreng på 2 år elsker flødeboller, så det ville være en rigtig hyggeligt at kunne servere mors egne flødeboller for ham :-)

 49. Carina siger:

  Hej Sarah.

  Det kunne være rigtig lækkert, hvis du prøvede at lave en kage med passionsfrugt eller lakrids. Eller bedre endnu – begge dele på samme tid :-)
  Tror det ville være fantastisk, og du er lige den rette til udfordringen.

  Kh. Carina

 50. Louise S. siger:

  Hej Sarah,
  Tak for alle de dejlige opskrifter, glæder mig altid når der er kommet en ny.

  Jeg vil gerne have en opskrift på en anderledes cheesecake eller en kage med mango.

  Mvh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager