UPDATE: VINDEREN ER FUNDET, TILLYKKE TIL LOUISE – JEG KONTAKTER DIG PÅ MAIL.  NÆSTE KAGE PÅ SARAHSKAGER.DK BLIVER MED ÆBLE :)

Tina Scheftelowitz har lavet mere end 15 kogebøger og mange af dem bærer ordet suveræn som en del af titlen. Dette gør sig også gældende med Scheftelowitzs nyeste kogebog, Suveræne Salater Året Rundt. Kogebogen er delt ind i måneder, og den har også et skema over sæsonens frugt og grønt bagerst i bogen, en ting der giver rigtig god mening i en salatkogebog, hvor ingrediensernes friskhed er så vigtig.

Der er to ting, jeg rigtig godt kan lide ved bogen, den første er, at der er en del opskrifter på hummus blandt andet en nordisk hummus med flækærter, hasselnødder og ramsløg og jeg elsker hummus!. Den anden ting er, at bogen har 5 vinderopskrifter fra DM i salat med tilhørende små historier om hvordan vinderne blev inspireret til opskrifterne – og jeg elsker små madhistorier.

Du har nu chancen for at vinde denne lækre bog, det eneste du behøver at gøre er at skrive en kommentar om, hvilken slags kage du godt kunne tænke dig, at jeg lavede på sarahskager.dk. – det kunne også være en bestemt ingrediens du godt kan lide og som kunne være lækker i en kage. Jeg trækker en vinder på onsdag.
God mandag,
Sarah 

Tina Scheftelowitz
Suveræne Salater Året Rundt
Politikens Forlag
204 sider
250 kr.

 

60 Responses to Give Away: Suveræne Salater Året Rundt

 1. Signe Gaden siger:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig dit bud på en dejlig syndig “snack”. Det kunne f.eks. være en opskrift på müslibarer med peanutbutter eller bare masser af chokolade ;) Det kunne også være en sjov variant af bounty-baren eller p-tærten. Det behøver ikke være nogle af de “snacks” jeg har nævnt, men en opskrift på en “kage-hapser”, som er nem at bikse sammen synes jeg ville være rigtig spændende.

  Og lige en thumps up til din blog – jeg er vild med den :)!

 2. Victoria Sommer siger:

  jeg kunne tænke mig en kage til Thanksgivning fest

 3. Frieda siger:

  Super ide til Give away.
  Jeg kunne godt tænke mig at læse mere om din fortolkning af wienerbrøddeje, så de bliver lækre og spændende at servere og samtidig med et frisk og moderne pift :)

  P.s tak for en inspirende blog

 4. Hanne siger:

  Jeg er vild med kirsebær, så en kage der involverer dem ville være lige i skabet. Skulle der komme lidt chokolade med, så gør det ikke noget.

 5. Anita siger:

  Kunne man evt. kombinere birkesaft med kage? Det skulle jo være supersundt og har en naturlig sødme. Der er masser af det om foråret, så kunne være sjovt hvis man fik en opskrift, hvor det kunne indgå!

  Super inspirerende blog du har! :-)

 6. Majbrit B. siger:

  Sådan en bog ville jeg da gerne vinde, da jeg ikke er den store salathaj. Jeg kunne godt tænke mig opskrifter på kager, der er nemme for børn at lave, da jeg ofte har min 3-årige datter med i køkkenet. Tak for en god blog

 7. Line siger:

  Hvad med en lækker chokolade/banan lagkage/tærte?

 8. Line siger:

  Det må være årstid for en græskartærte :-)

 9. Karin B siger:

  Hummus er bare så godt :) Elsker især den mellemøstlige version med ekstra olivenolie og en smule pulverchilli.

 10. Ditte Lund siger:

  En kage med karamel – jeg er vild med ALT med karamel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager