UPDATE: VINDEREN ER FUNDET. TILLYKKE TIL NATASHA – JEG KONTAKTER DIG PÅ MAIL.

En heldig læser på sarahskager.dk har  nu mulighed for at vinde en Gastrolux gryde meget generøst doneret af http://www.kitchenone.dk. Gryden er den samme som på billedet, og har en diameter på 24 cm., en højde på 10 cm. og kan indeholde 3 liter. Gryden koster 698 kr. men sendes kvit og frit til vinderen. Jeg trækker som sædvanlig vinderen tilfældigt, men for at deltage, skal du skrive en kommentar med din favoritopskrift på sarahskager.dk samt en kort begrundelse. Jeg trækker lod på mandag d. 27.2.
Du kan læse mere om gryden her.

Nok fra mig, jeg skal ud og bage hindbærmuffins med hvid chokolade – opskriften kommer selvfølgelig på sarahskager.dk i nærmeste fremtid.
God bagelyst og god weekend,
Sarah

 

71 Responses to Give Away: Gastrolux gryde

 1. Stine siger:

  Min yndlingsopskrift må være Cheesecake Brownie, da jeg endnu ikke har prøvet at bage andet herinde fra. Det er nu også en god kage!!
  Dog vil jeg i nærmeste fremtid prøve at lave hjemmelavede Oreas, Valentine cupcakes, Ananas, squash og kokoskage, pefekte brownies, Gulerodskage, Banankage… Suk, og meget mere!! ; )

 2. Lea Givskov siger:

  Min yndlingsopskrift er klart ‘Perfekte brownies’!
  Har bagt den SÅ mange gange og får altid mange roser med på vejen. Har ikke tal på hvor mange gange jeg efterhånden har henvist til din hjemmeside :)

  Mange hilsner
  Lea

 3. Amalie siger:

  Jeg lavede i lørdags dine amerikanske pandekager som var en kæmpe succes, blev så overrasket over hvor stor en forskel det gjorde at piske æggehviderne for sig selv, før man blandede det sammen med resten af ingredinserne.

 4. Stine siger:

  Amerikanske cookies med chokoladestykker – perfekt bid!

 5. Christian siger:

  Jeg skal til middag med mine kollegaer i aften, og er ikke i tvivl om at jeg medbringer dine Perfekte brownies. De er sindsygt lækre!!!

 6. Pia Grunnet Lauritzen siger:

  Her er resultatet af afstemningen hjemme i min familie:
  Blåbærcupcakes med citronfrosting.

  Mine teenage børn vil gøre hvad som helst hvis jeg bare bager dem. Også at stå tidligt om og hjælpe til hjemme.

 7. Natasha siger:

  Hej Sarah.
  Jeg har bagt mange af dine kager, og de blev alle sammen perfekte og lige som de skulle være. Jeg kan ikke vælge hvilken kage jeg bedst kan lide, så jeg vælger at skrive at de hjemmelavede oeros var de bedste – og det er fordi at jeg fik en AHA-oplevelse. Jeg var meget spændt på resultatet, og havde egentligt ikke så store forventninger til dem. Men jeg må tilstå at de faktisk var meget bedre end de “rigtige” oreos, og der skal alligevel lidt til.

 8. Sofie siger:

  Det må være din lækre glutenfri abrikoskage – fordi den simpelthen er så saftig og lækker, og bugner af lækre råvarer!

 9. Gitte Janstrup siger:

  Yndlingskagen er helt sikkert blåbærcupcakes med citronfrosting. Det søde og syrlige går bare rigtig godt sammen!

 10. Majbrit B. siger:

  Jeg har indtil videre afprøvet dine bananmuffins med chokolade, blåbærcrumble og havregryn/rosin cookies.
  Herhjemme er favoritten klart dine havregryn/rosin cookies, og jeg har bagt dem til min kærestes afsluttende forelæsning på universitetet samt til ture i Tivoli og Zoologisk have. Jeg elsker grovheden fra havregrynene kombineret med krydderierne og de bløde rosiner, og jeg har delt opskriften flere gange end jeg kan mindes (og det samme har min mor, der altid beder mig bage dem).
  Det sidste plus er at de er meget SU-venlige at lave, og så er det rart at dejen skal laves om aftenen, så man ikke skal stresse over det, når der kommer gæster.
  Jeg vinder næppe igen, men er du gal en lækker gryde :-)

 11. Nickolaj siger:

  Min yndligs er kombinationen af dine chokolade cupcakes og din citronfrosting! Helt fantastisk med den syrling citron oven på en chokoladebombe :)

 12. Line Pedersen siger:

  Bagte din kanelsneglekage forleden og den holder sig frisk et par dage, skøn lækkerbisken som skal bages igen en anden gang!

 13. Helle siger:

  Din banankage med krydderier er decideret den bedste opskrift. Jeg havde aldri prøvet at bage banankage før jeg prøvde denne, og det blev succes på første forsøg! Den er simpelthen så god!

 14. Jeg er ufattelig glad for dine Amerikanske cookies med chokoladestykker. Dog laver jeg dem med chokolade chips – altså specielle stykker chokolader til brug i chokolade chip cookies. Har endnu ikke fundet dem herhjemme i danmark, men min onkel er heldigvis god til at huske at købe nogle med hjem, når han er hjemme på besøg fra staterne.

  Det er desuden en super fantastik gryde, kender den hjemme fra min mor, men er ikke så heldig at have en. Håber deltagelsen i denne give away kunne ændre på dette.

 15. Sanne Madsen siger:

  Min yndlings opskrift er nok chokoladekagen. den er så lækker og saftig. :)

 16. Pernille siger:

  Min yndlingsopskrift er “perfekte brownies”, de smager helt fantastisk!
  Jeg kom desværre til at bage den for længe første gang jeg lavede den (ergo er jeg begyndt ALTID at holde et vågent øje med mine kager efter omtrent halvdelen af bagetiden er gået), havde den med til et bestyrelsesmøde og ALLE var meget optaget af at spise en masse af denne fantastiske brownie!
  Det føles decideret som om kagen smelter i munden på en.

  Endvidere kan banankagen og sydstatskagen varmt anbefales! Ved godt at sydstatskagen er fra en gæsteblogger, men den ser så fin ud, er nem og god til når man har middagsgæster :)

  Held og lykke allesammen!
  Stay in kitchen <3

 17. Hannelina Mørkøre siger:

  Det må være de hjemmelavede oreos!! Manden var meget glad for dem! ;)

 18. Sarah siger:

  Min yndling er helt klart Oreo cupcakes!
  De smager så godt og alle jeg har mødt elsker dem!
  De er meget anderledes og når folk hører om dem bliver de overrasket. De er nemme og sjove at lave og så smager de rigtig godt! De koster heller ikke en bondegård at lave :D

 19. Chantida Asukovit siger:

  Min yndlingsopskrift er helt klart chokoladebrownies. Jeg elsker dem!!!!! det smager fantastisk ;D

 20. Annette siger:

  Kan jeg lige nå at være med i konkurrencen?
  Den glutenfrie abricoskage er et hit herhjemme og på jobbet ELSKER de den!!

 21. Lotte siger:

  Hej Sara!
  Jeg fik anbefalet dine cupcakes-opskrifter af min søster – da vi begge elsker at bage og eksperimenterer ligesom dig. Tusind tak for nogle skønne opskrifter og ny god inspiration. Min favorit er blåbær-cupcakes med citronfrosting, da de er nemme at lave men også lette og luftige og fuld af smag. Og så kan man altid spise en mere, end man tror ;-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager