UPDATE: VINDEREN ER FUNDET, TILLYKKE TIL VICKI, JEG KONTAKTER DIG PÅ MAIL.

Dagens Give Away er sponsoreret af chokoladesmag.dk. Det er denne lækre æske fra Simply Chocolate der bliver sendt til en heldig vinder. Jeg har for nyligt skrevet om Simply Chocolate her. For at vinde, skal du blot gå ind og like chokoladesmag på facebook via dette link og så skal du give et bud på, hvad du ville skrive på din chokoladeæske. Simply Chocolate har nogle ret sjove tekster, bliv inspireret her.
Jeg trækker en vinder på torsdag.

Vi nærmer os årsskiftet og selvom jeg ikke er så vild med nytårsaften, så  elsker jeg at komme ind i det nye år. Jeg ved, at der er mange der ikke er så vilde med januar, men jeg kan godt lide januar, der er noget dejligt over sådan et helt friskt år; jeg føler at mulighederne bare ligger og venter på mig og ej at forglemme, at vi kun går mod lysere tider, jeg synes allerede jeg kan lugte foråret.
Traditionen tro, tjekker jeg på denne tid af året, hvilke opskrifter der har været mest populære i løbet af året og listen overrasker ikke rigtigt, den ser stort set ud som sidste år, listen fra 2011 kan du se her.
De mest populære opskrifter i 2012 har været:

10. Blåbærcupcakes med citronfrosting
9. Hindbærmuffins med hvid chokolade

8. Mini marcipancupcakes med den bedste hindbærfrosting

7. De mest populære opskrifter 2011
6. Den bedste banankage

5. Den ultimative opskrift på bananmuffins
4. Oreo cupcakes

3. Perfekte brownies
2. Cookies med chokoladestykker

1. Chokoladecupcakes med chokoladefrosting
Det eneste der virkelig overrasker mig er, at de mest populære opskrifter 2011 er med på listen, den havde jeg ikke lige set komme, ellers er der kun én opskrift fra 2012 og det er hindbæmuffins med hvid chokolade. Måske har opskrifterne i 2012 i jeres optik ikke været spændende nok, jeg vil forsøge at komme med opskrifter i 2013 der kan blive klassikere på listen næste år. Ved i hvert fald, at jeg vil lave en opskrift på cookies med hakkede oreos og en opskrift på chai blondies – de opskrifter kunne måske godt blive succeser og så lover jeg, at der kommer et par cupcakes opskrifter – de er jo stadig meget populære.
RIGTIG GODT NYTÅR!

Tagged with:
 

22 Responses to En lækker Give Away fra chokoladesmag.dk og de mest populære opskrifter i 2012.

 1. Anette siger:

  just because you want it ska da stå på min æske

 2. freja LH siger:

  Lækker konkurrence, elsker din blog, så forsæt endelig! Glæder mig til at opleve nye opskrifter i år 2013!
  Må min æske ville jeg skrive: “Lidt godt til en stille stund” eller “som et lyn er de væk”.

 3. Det ser så lækkert ud – jeg vil gerne vinde. Er vild med den her:
  “YES, YOU CAN BUY LOVE”?

 4. STAY CALM AND HAVE SOME CHOCOLATE

 5. Astrid siger:

  Der skulle stå: keep calm and eat some chocolate :)

 6. Eat me!
  I know you will fall in love:)

 7. yvonne ipsen siger:

  på min skal der stå.
  lev livet og spis chokolade

 8. Vicki siger:

  Min tekst ville helt klart være: “In case of Emergency, open box!”

  Hav et dejligt nytår :)

 9. Trine K siger:

  Ville skrive: Melts your heart

  Det er SÅ godt deres chokolade :-)

  Godt nytår

 10. Lulu Olsen siger:

  If you want something, go get it! Period.

 11. Mathilde O. siger:

  Eat me…..NOW

  Godt nytår :)

 12. Lone siger:

  Rigtig godt nytår til dig og mange tak for en super log! Din kanelsneglekage et et sikkert nr. 1 hit her i huset.
  På min æske skal der stå: “Det blir’ ikke bedre …!”
  Mange hilsner
  Lone

 13. Jeg eeeeeeelsker “yos, you can buy love” haha. Classic!

 14. Lisa siger:

  “satisfaction guaranteed” – må da være en passende for sådan en æske lækkerheder:-)

 15. Marie siger:

  på min simply chocolade æske ville jeg skrive; money can’t buy everything nor can it buy love, but you can buy chocolate and that is pretty much the same thing!

 16. Lise siger:

  Carpe diem

 17. Vinnie siger:

  Altså om god chokolade kan man kun sige (som simply chocolate siger i forvejen)

  Yes, you can buy love!

 18. Mette Kristensen siger:

  Jeg ville skrive
  Choholate is everyones best friends!

  Godt nytår!

 19. Signe siger:

  Åh! Det er lækker chokolAde:)
  Jeg ville skrive: think about your self, NOT the little Black dress!

 20. Laila Schmidt siger:

  Kan jeg mon lige nå at være med i konkurrencen på falderebet :-)
  Jeg ville skrive: Never, NEVER eat my chocolate. Eller: “Life is more than Chocolate … just not right now!
  Godt nytår :-)

 21. Pia Grunnet siger:

  Der skal stå:

  MIN og kun MIN

 22. Sofie og Anna siger:

  Fed gave! Vi har også en give-away kørende, vind lækre produkter!
  http://www.blushandbrownies.blogspot.dk

  Kys Sofie og Anna!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager