Currently viewing the tag: "muffin"

Duften af rabarber sender mig straks tilbage til min barndom, vi havde store rabarberplanter i baghaven og jeg gik tit og tyggede på en stængel, tror dog at jeg hurtigt prøvede at snige lidt sukker ud af køkkenet, så stænglerne kunne dyppes i sukker og derved smagte meget bedre.

I disse muffins har de [...]

Læs mere

Se hvad postbudet kom med til mig!
Denne super lækre pakke fik jeg fra det prisvindende firma Woodshade Organics som laver økologiske godter bl.a. fyldte chokolader, nougat og lakridsmarcipan, som jeg var så heldig at få en rulle af. Jeg måtte straks smage lakridsmarcipanen og den smagte fantastisk med en diskret smag af lakrids. [...]

Læs mere

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har lavet disse muffins, men det er mange gange og over en periode på mindst 7 år tror jeg. Opskriften stammer fra den britiske kok Ainsley Harriott som jeg lærte at kende gennem BBC Food, en kanal jeg havde et usundt overforbrug af i [...]

Læs mere

En af de ting der figurerer på min hade bagværksliste, er tørre muffins. En trend jeg synes mange bagere desværre dyrker. Og jeg kan desværre ikke sige mig helt fri for den selv. Da jeg i weekenden skulle bage æble/karamel muffins – efter en opskrift som jeg har brugt 100 gange, [...]

Læs mere

Det er æblesæson, og da en veninde gav mig en pose æbler fra hendes forældres have, fik jeg lyst til at bage æblemuffins med kanel. Disse muffins har crumble på toppen, og bliver derfor sprøde på toppen og bløde med saftige æblestykker indeni. Der duftede af efterår i hele huset da jeg [...]

Læs mere

Jeg besluttede mig for at lave disse muffins fordi jeg havde nogle overmodne bananer i min frugtskål, samtidig var jeg på udkig efter en anderledes bananmuffin og en ny kombination af smagsgivere – ikke overraskende måtte jeg kigge til USA efter inspiration. Smagen af kaffe er meget diskret, til gengæld er der [...]

Læs mere

Blåbærmuffins er en klassiker, og denne opskrift fungerer rigtig godt. De muffins der kommer ud af denne opskrift, er så langt fra de tørre blåbærmuffins man kan købe hos danske bagere, de bliver saftige og rigtig gode – og så er opskriften meget let at følge, det tager næsten ingen tid at røre dejen sammen.
Læs mere

Det er snart pæresæson, og et godt forslag til hvordan alle de modne pærere kan bruges, er ved at bage disse pære-/kryddermuffins. Det specielle ved opskriften er, at når muffins kommer ud af ovnen, bliver de penslet med smeltet varmt smør og dyppet i en blanding af 3 forskellige krydderier og sukker. [...]

Læs mere

Sidens første indlæg skal uden tvivl være opskriften på bananmuffins, denne opskrift har aldrig slået fejl for hverken  mine veninder eller jeg. Opskriften er originalt amerikansk, og dette gør at disse muffins bliver saftige og gode – de er dermed langt fra de irriterende flade danske muffins. Når muffins er færdigbagt skal [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager