Currently viewing the tag: "kanelsnegl"

Kanelsneglekage

den 29/10/2011 Af

Denne kage kombinerer det bedste fra kanelsneglen med det bedste fra kagen, og giver begge elementer en ny dimension. En af de mange gode ting ved denne kage er, at den er en del lettere at lave end de klassiske kanelsnegle, da du ikke skal lave en gærdej der skal rulles ud. Dejen [...]

Læs mere

Disse snegle er en mellemting mellem en tarte tatin og kanelsnegle, forstået på den måde at sneglene bliver bagt med overfladen nedad, så de kan opsamle mest mulig af en lækker karamel-pecannøddeblanding. Jeg har brugt samme opskrift på kanelsnegle, som jeg allerede har vist her på sitet, og så har jeg kombineret [...]

Læs mere

Kanelsnegle kan virkelig være et lækkert stykke bagværk – men de skal ikke efter min mening bages på den traditionelle danske måde, hvor sneglene skæres og lægges på en bageplade hver for sig. Jeg er derimod tilhænger af at bage dem på den amerikanske metode, hvor sneglene står tæt side [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager