Currently viewing the tag: "kanel"

En af de ting der figurerer på min hade bagværksliste, er tørre muffins. En trend jeg synes mange bagere desværre dyrker. Og jeg kan desværre ikke sige mig helt fri for den selv. Da jeg i weekenden skulle bage æble/karamel muffins – efter en opskrift som jeg har brugt 100 gange, […]

Læs mere

Det er æblesæson, og da en veninde gav mig en pose æbler fra hendes forældres have, fik jeg lyst til at bage æblemuffins med kanel. Disse muffins har crumble på toppen, og bliver derfor sprøde på toppen og bløde med saftige æblestykker indeni. Der duftede af efterår i hele huset da jeg […]

Læs mere

Det er snart pæresæson, og et godt forslag til hvordan alle de modne pærere kan bruges, er ved at bage disse pære-/kryddermuffins. Det specielle ved opskriften er, at når muffins kommer ud af ovnen, bliver de penslet med smeltet varmt smør og dyppet i en blanding af 3 forskellige krydderier og sukker. […]

Læs mere

Kanelsnegle kan virkelig være et lækkert stykke bagværk – men de skal ikke efter min mening bages på den traditionelle danske måde, hvor sneglene skæres og lægges på en bageplade hver for sig. Jeg er derimod tilhænger af at bage dem på den amerikanske metode, hvor sneglene står tæt side […]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager