Currently viewing the tag: "kanel"

Hummingbird kage

den 16/02/2014 Af

Foto: Line Thit Klein

Det har været valentines dag, og det var egentlig min plan at lave pink lemonade cupcakes til bloggen, men hvorfor var der så ingen cupcakes på bloggen? Jeg er begyndt at arbejde, og inden jeg kom hjem, fik bagt og skulle til at fotografere, var lyset så dårligt, at [...]

Læs mere

Da jeg startede sarahskager.dk for snart 4 1/2 år siden (!), var det fordi jeg syntes der manglede en hjemmeside med nemme, gode og velafprøvede kager. Der var masser af hjemmesider med opskrifter på kunstfærdige konditorkager, som jeg slet ikke havde tålmodighed eller tid til at lave, men jeg kendte ingen danske sider med netop [...]

Læs mere

Denne kage er på eget ansvar, så er du advaret. Nej, det er ikke så slemt som det lyder, men som den faste læser af sarahskager.dk ved, lægger jeg kun gennemtestede nemme opskrifter op uden mærkelige processer eller besværlige teknikker – men denne kage, som smager vidunderligt i øvrigt, har et lille arberderbei.

Kagen er [...]

Læs mere

Det regner og er rigtig efterårsagtigt udenfor, herinde dufter der til gengæld af æbler og kanel. I min sidste give away bad jeg jer nævne hvilke ingredienser eller hvilken slags kage, i gerne ville se på Sarahskager, og rigtig mange skrev, at de godt kunne tænke sig en opskrift med æble som haverne bugner [...]

Læs mere

Den bedste banankage

den 25/01/2012 Af

Jeg havde et par overmodne bananer liggende i min frugtskål og havde længe haft lyst til at bage en banankage – og denne opskrift som stammer fra Flour Bakery er et hit. Kagen bliver saftig og lækker og jeg havde svært ved at stoppe med at spise den, så jeg måtte smide halvdelen [...]

Læs mere

Kanelsneglekage

den 29/10/2011 Af

Denne kage kombinerer det bedste fra kanelsneglen med det bedste fra kagen, og giver begge elementer en ny dimension. En af de mange gode ting ved denne kage er, at den er en del lettere at lave end de klassiske kanelsnegle, da du ikke skal lave en gærdej der skal rulles ud. Dejen [...]

Læs mere

Egentlig har jeg altid tænkt, at rosincookies var lidt kedelige, hvorfor spise cookies med rosiner når man kan få dem chokolade? Men det var indtil jeg smagte Emmerys rosincookies, de var seje og ret uimodståelige og jeg fik med det samme lyst til at prøve at lave dem selv. Min version blev ikke [...]

Læs mere

Sydstatskagen

den 28/08/2011 Af

Dette er ikke en hvilken som helst kage. Dette er en kage så lækker, vild og anderledes, at jeg har fået den store ære at gæsteblogge hos Sarahs kager. Det siger jo ikke så lidt. Det var en veninde der i sin tid viste mig et billede af kagen på nettet. Billedet printede [...]

Læs mere

Faste læsere af sarahskager.dk vil vide, at jeg henter min inspiration til kager i USA. Min fornemmelse er, at jo længere syd man bevæger sig i USA, des større virker det også til at kagerne bliver, specielt på østkysten.
I 2008 kørte min kæreste og jeg rundt i sydstaterne og jeg blev [...]

Læs mere

Jeg er som udgangspunkt ret skeptisk overfor ”sunde” kager – i min verden er kager pr. definition usunde og syndige, og jeg synes det er bedre at spise et enkelt stykke syndigt kage, end et stykke fedtfattig kage der smager af spelt og hirse, men det er bare min holdning … dont get med startet [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager