Currently viewing the tag: "glutenfri"

Dette er endnu en af de glutenfri opskrifter, der ikke føles glutenfri og kedelig. Cupcaken er lækker og bliver slet ikke tør, da melet i kagerne er lavet på nødder. Jeg har valgt at pynte kagerne med flødeskum i stedet for frosting, frosting er let at pynte med men den er også meget sukkersød. Faktisk [...]

Læs mere

Jeg kommer fra en familie med mange traditioner. Vi pyntede altid op på en helt speciel måde til alle højtiderne, og fødselsdagene var en big deal hjemme hos os. Det var trygt, godt og sindsygt hyggeligt med alle de traditioner, desværre er jeg ikke selv særlig god til at videreføre disse traditioner til mine egne [...]

Læs mere

Denne dessert er indbegrebet af forår – syrlig, sød og let. Og smuk er den også. På billedet har jeg brugt syltede citronskiver, men jeg vil stærkt anbefale at bruge kumquats, der kan købes i mange store supermarkeder. Citronerne er meget mere bitre og lidt sværere at spise. Pavlovaen har en sej kerne og er [...]

Læs mere

Jeg elsker at læse blogs, hver dag tjekker jeg ind på Feedly for lige at se, hvilke blogs der er blevet opdateret. Det er efterhånden blevet almindeligt på de amerikanske blogs at have mere fokus på glutenfri, laktosefri og veganerretter – det er altså ikke kun snickers cupcakes, key lime pie eller cheesecakes. I Danmark [...]

Læs mere

Jeg gider ikke spise ”sunde” kager hvis smagen og konsistensen ikke sidder lige i skabet – så hellere undvære. En glutenfri kage er lykkedes for mig når man ikke tænker på, at den er glutenfri når man spiser den. Netop sådan, synes jeg denne gulerodskage er – jeg savner ingenting, kagen er super saftig [...]

Læs mere

Jeg spiser kun jordbær om sommeren – og det er præcis nu, at de er bedst. Det var tilbudet på 1 bakke øko jordbær til 20 kr.! der gav inspiration til denne kage. Marengs, fløde og jordbær er smagen  af sommer for mig og smager bare så absurd godt, at det burde være ulovligt. [...]

Læs mere

Nemme P-tærter

den 21/05/2013 Af

Jeg har længe haft kombinationen af saltede peanuts og chokolade i tankerne, men har ikke kunne finde den rigtige opskrift – jeg har prøvet en del af, men der var ingen der var gode nok til jer læsere. I går fandt jeg en opskrift på hjemmelavede P-tærter i Læs mere

Glutenfri chokoladekage

den 27/06/2012 Af

Så er det tid til at finde dine ”fat pants”, for denne kage er tung, snasket og syndig på den helt rigtige måde. Det er en rigtig dessertkage der smager skønt med en klassisk kugle vaniljeis til. Kagen næsten smelter på tungen og smager afsindig godt, eneste minus er, at den ikke er så god, [...]

Læs mere

På samme måde som med alt muligt andet, er der også mode inden for kager. Cupcaken har været moderne i lang tid nu, den lille franske makron er også blevet udbredt og ganske populær og det sidste nye indenfor kagemoden er åbenbart doughnutten, på de amerikanske bageblogs jeg læser, bliver der i hvert [...]

Læs mere

Jeg er som udgangspunkt ret skeptisk overfor ”sunde” kager – i min verden er kager pr. definition usunde og syndige, og jeg synes det er bedre at spise et enkelt stykke syndigt kage, end et stykke fedtfattig kage der smager af spelt og hirse, men det er bare min holdning … dont get med startet [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager