Currently viewing the tag: "glasur"

Duften af rabarber sender mig straks tilbage til min barndom, vi havde store rabarberplanter i baghaven og jeg gik tit og tyggede på en stængel, tror dog at jeg hurtigt prøvede at snige lidt sukker ud af køkkenet, så stænglerne kunne dyppes i sukker og derved smagte meget bedre.

I disse muffins har de [...]

Læs mere

Amerika er en smeltedigel af forskellige kulturer og traditioner og fordi landet har været et multikulturelt samfund i så mange år, er mange af immigranternes traditioner blevet indoptaget som en del af de amerikanske traditioner. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at denne amerikanske julesmåkage oprindeligt stammer for Italien hvor den hedder [...]

Læs mere

Kanelsneglekage

den 29/10/2011 Af

Denne kage kombinerer det bedste fra kanelsneglen med det bedste fra kagen, og giver begge elementer en ny dimension. En af de mange gode ting ved denne kage er, at den er en del lettere at lave end de klassiske kanelsnegle, da du ikke skal lave en gærdej der skal rulles ud. Dejen [...]

Læs mere

Jeg var jo så heldig, at få et gavekort til HW Larsen og sidste lørdag var der endeligt et hul i kalenderen til køkken gadget shopping. Så kæresten og jeg skaffede en babysitter og drog den korte vej fra Frederiksberg til Kødbyen. Og så blev der shoppet. De gamle gryder er nu smidt [...]

Læs mere

Denne opskrift kommer fra en svensk kogebog og jeg synes at kagen bliver både saftig, let og rigtig god. I den originale opskrift består glasuren af fløde, espresso og 70 % chokolade, men jeg synes faktisk, at kagen i sin helhed blev lidt for bitter, og har derfor tilsat en spiseskefuld flormelis [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager