Currently viewing the tag: "frosting"

Da jeg stod op i morges, besluttede jeg mig for at lave Red Velvet cupcakes, jeg er gået 3 dage over termin og har de sidste dage ikke rigtig foretaget mig noget andet, end at vente på et tegn på fødslen, men der kommer ingen tegn – lillepigen viser ingen tegn på at […]

Læs mere

Faste læsere af sarahskager.dk vil vide, at jeg henter min inspiration til kager i USA. Min fornemmelse er, at jo længere syd man bevæger sig i USA, des større virker det også til at kagerne bliver, specielt på østkysten.
I 2008 kørte min kæreste og jeg rundt i sydstaterne og jeg blev […]

Læs mere

Der er noget over kombinationen af blåbær og citron der bare skriger forår, og på dette tidspunkt i slutningen af marts, kræver jeg forår. Godt nok siger DMI at det bliver nattefrost i nat, så derfor kan man håbe på at disse cupcakes kan hjælpe foråret på vej. Kagerne smager dejligt, kagedelen er […]

Læs mere

Jeg har så meget jeg gerne vil bage – and so little time. Jeg har en liste i hovedet over bagværk der skal afprøves – men meget lidt realisationstid. Derfor er det også dobbelt ærgerligt når noget mislykkes, for det har jeg i princippet ikke tid til. Men disse cupcakes mislykkedes […]

Læs mere

Oreo cupcakes

den 31/07/2010 Af

Jeg ELSKER oreos. Jeg ved ikke helt hvad det er ved dem, der får mig til at falde i svime, men der er bare noget så lækkert over kombinationen af kakaokiksen og vaniljesmørcremen. Jeg har fået mange forespørgelser på en oreocupcake opskrift – en udfordring jeg nu har taget […]

Læs mere

Jeg elsker marcipan, og besluttede mig derfor for at lave marcipancupcakes med en frisk hindbærfrosting på toppen. Jeg forsøgte med min sædvanlige frosting, men den blev alt alt for sød, så jeg måtte endnu en gang ty til Martha Stewart og hendes bog ”cupcakes” det er en tung sag på […]

Læs mere

En af de mest læste artikler på sarahskager er opskriften på blåbærmuffins, derfor tænkte jeg, at jeg ville lave blåbærcupcakes med citronfrosting baseret på både smør, flødeost, flormelis og selvfølgelig lidt citronsaft. Jeg er blevet lidt træt af den frostingopskrift jeg normalt bruger – den er  temmelig sød, så […]

Læs mere

Jeg fik en opfordring af en læser her på siden om at lave ananascupcakes, den er hermed taget op, men jeg har tvistet opskriften og givet den mit personlige præg.
Jeg er helt vild med kager med kokos, og kombinationen af ananas og kokos er en klassiker. En anden fantastisk […]

Læs mere

Opskriften på denne fantastiske kage fik jeg på et roadtrip gennem USA’s sydstater sidste september. Kagen stammer nærmere betegnet fra South Carolina på USA’s østkyst, og er en kombination af en krydderkage og en gulerodskage, der er både kanel, muskat, nelliker og allehånde i dejen. Derudover bliver kagen saftig af friske ananasstykker. […]

Læs mere

Disse cupcakes må være enhver chokoladeelskers drøm – chokolade med mere chokolade på. Man kan med fordel lave kagerne til mini cupcakes, hvis man vil have en lidt lettere bid – i så fald skal bagetiden forkortes. Jeg har siden sidst, erhvervet mig en ny sprøjtepose og nogle nye store tyller, og […]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager