Currently viewing the tag: "frosting"

Da jeg boede i USA og gik på high school, husker jeg tydeligt de brune papirsposer vi medbragte vores frokost i. Frokosten bestod altid af en sandwich, et stykke frugt, en lille ”frugt” snack, der mest af alt mindede om vingummi og endelig en Snapple – og min favorit var Pink Lemonade. Der var [...]

Læs mere

Hummingbird kage

den 16/02/2014 Af

Foto: Line Thit Klein

Det har været valentines dag, og det var egentlig min plan at lave pink lemonade cupcakes til bloggen, men hvorfor var der så ingen cupcakes på bloggen? Jeg er begyndt at arbejde, og inden jeg kom hjem, fik bagt og skulle til at fotografere, var lyset så dårligt, at [...]

Læs mere

Der har været lidt langt i mellem snapsene på sarahskager, og det har ikke været med min gode vilje. Men det er jo så vildt, hvor meget sygdom der er med to børn; lungebetændelse, skoldkopper, hoste og feber – det ene afløser det andet. Men i dag er begge børn sendt i institution med [...]

Læs mere

Snickers cupcakes

den 29/10/2013 Af

Da Mad og Venner kontaktede mig og spurgte, om jeg ville lave 7 opskrifter til bladet, var jeg ikke i tvivl om hvad jeg skulle svare. Det er sådan en dejlig oplevelse at se mine kager blive stylet og fotograferet professionelt. Mad og Venners idé, var at lave en artikel om amerikanske kager – så [...]

Læs mere

Jeg gider ikke spise ”sunde” kager hvis smagen og konsistensen ikke sidder lige i skabet – så hellere undvære. En glutenfri kage er lykkedes for mig når man ikke tænker på, at den er glutenfri når man spiser den. Netop sådan, synes jeg denne gulerodskage er – jeg savner ingenting, kagen er super saftig [...]

Læs mere

Lotte havde ret. Da jeg i sidste indlæg spurgte jer, hvilken opskrift i troede var den mest populære på sarahskager.dk, med mere end 350 kommentarer, gættede Lotte rigtigt. Min chokolade cupcake med chokoladefrosting er 2 år i træk, den mest sete opskrift på sarahskager.dk. Jeg har længe gået og tænkt på, hvordan man let [...]

Læs mere

I sidste indlæg lovede jeg Butter Lanes opskrift på Banan Cupcakes + de dejlige billeder taget af min søde og talentfulde veninde fra Butter Lane bageriet der ligger i Brooklyn – så opskrift og billeder kommer her. Elsker i øvrigt at Butter Lane ikke bruger kunstige farver og at de pynter cupcakes med popcorn.

Jeg kan virkelig [...]

Læs mere

Efter jeg havde spist en af disse Woopie Pies, fik jeg en pludselig trang til at ligge ned og drikke en masse vand - mængden af sukker og Valrhona kakao var for voldsom og jeg fik det lidt smådårligt. I retrospektiv, havde jeg nok lavet kagerne alt, alt for store, de skulle måske have været 1/3 af [...]

Læs mere

Da jeg stod op i morges, besluttede jeg mig for at lave Red Velvet cupcakes, jeg er gået 3 dage over termin og har de sidste dage ikke rigtig foretaget mig noget andet, end at vente på et tegn på fødslen, men der kommer ingen tegn – lillepigen viser ingen tegn på at [...]

Læs mere

Faste læsere af sarahskager.dk vil vide, at jeg henter min inspiration til kager i USA. Min fornemmelse er, at jo længere syd man bevæger sig i USA, des større virker det også til at kagerne bliver, specielt på østkysten.
I 2008 kørte min kæreste og jeg rundt i sydstaterne og jeg blev [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager