Currently viewing the tag: "flødeskum"

Dette er endnu en af de glutenfri opskrifter, der ikke føles glutenfri og kedelig. Cupcaken er lækker og bliver slet ikke tør, da melet i kagerne er lavet på nødder. Jeg har valgt at pynte kagerne med flødeskum i stedet for frosting, frosting er let at pynte med men den er også meget sukkersød. Faktisk [...]

Læs mere

Jeg kommer fra en familie med mange traditioner. Vi pyntede altid op på en helt speciel måde til alle højtiderne, og fødselsdagene var en big deal hjemme hos os. Det var trygt, godt og sindsygt hyggeligt med alle de traditioner, desværre er jeg ikke selv særlig god til at videreføre disse traditioner til mine egne [...]

Læs mere

Denne dessert er indbegrebet af forår – syrlig, sød og let. Og smuk er den også. På billedet har jeg brugt syltede citronskiver, men jeg vil stærkt anbefale at bruge kumquats, der kan købes i mange store supermarkeder. Citronerne er meget mere bitre og lidt sværere at spise. Pavlovaen har en sej kerne og er [...]

Læs mere

Denne opskrift er  jeg vendt tilbage til gennem en lang årrække, den er simpelthen så god og nem. Men, den tager tid at lave. Hele humlen ved god marengs er at bage den i lang tid – en time, og bruge eddike i æggehviderne!. Noget i kombinationen mellem eddike, lang [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager