Currently viewing the tag: "cookie"

Egentlig har jeg altid tænkt, at rosincookies var lidt kedelige, hvorfor spise cookies med rosiner når man kan få dem chokolade? Men det var indtil jeg smagte Emmerys rosincookies, de var seje og ret uimodståelige og jeg fik med det samme lyst til at prøve at lave dem selv. Min version blev ikke […]

Læs mere

Chunky chokolade cookies

den 06/05/2010 Af

Disse cookies er helt fantastiske og meget nemme at lave, det største arbejde er at hakke alle de gode ting der skal i dejen. Cookies’ne består af en lille smule browniesmagende dej og en masse stykker af gode sager – der er både hakket  hvid – og mælkechokolade i dejen samt […]

Læs mere

Ingefær cookies til jul

den 18/12/2009 Af

Jeg elsker ingefær cookies og synes de skal være bløde og seje i stedet for hårde og sprøde. Jeg synes, at en cookie skal have noget tekstur for at være spændende, så derfor tilføjede jeg hakket syltet ingefær til dejen – det fungerede rigtig godt. For at gøre smagen af ingefær endnu […]

Læs mere

Jeg har bagt disse cookies rigtig mange gange – de bliver seje og skønne og man bliver virkelig mæt af en enkelt cookie, på grund af den store mængde havregryn i opskriften. Jeg har tit lavet de her cookies inden jeg har skullet ud og rejse, fordi de fungerer rigtig godt som […]

Læs mere

Hvis du leder efter en opskrift på sprøde cookies, vil dette ikke være opskriften for dig. Jeg kan ikke udelukke, at der senere her på siden, kommer er en opskrift på sprøde cookies med chokoladestykker, men de cookies der kommer ud af at følge nedenstående opskrift bliver seje og bløde og rigtig lækre.

Opskrift på […]

Læs mere

Disse cookies kræver lidt tid og omhu. Konceptet er det samme som de amerikanske cookie sandwiches Oreos – det vil sige, at to chokolade cookies lægges sammen om en hvid smørcreme. I denne opskrifts tilfælde, er der tilsat pebermynteessens til smørcremen, men hvis man vil have en version der ligger tættere […]

Læs mere

Citron-ricotta cookies

den 25/07/2009 Af

Jeg havde en bøtte ricotta i køleskabet som jeg ikke nænnede at smide ud, derfor fandt jeg denne opskrift på små ricotta kager. Kagerne – som får glasur af økologisk citronskal, flormelis og citronsaft, er saftige og gode hvilket nærmere giver dem slægtskab til cookies end til danske småkager. Ricottakagerne […]

Læs mere

Foto: Line Thit Klein

Jeg er faktisk ikke den helt store chokoladefreak, jeg elsker chokolade men får hurtigt nok. Min søster derimod, elsker chokolade, så da jeg spurgte hende hvilken kage hun kunne tænke sig jeg skullle bage til hende, valgte hun disse dobbelte chokolade cookies. Opskriften kommer fra The Hummingbird Bakery […]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager