Currently viewing the tag: "blåbær"

Jeg var jo så heldig, at få et gavekort til HW Larsen og sidste lørdag var der endeligt et hul i kalenderen til køkken gadget shopping. Så kæresten og jeg skaffede en babysitter og drog den korte vej fra Frederiksberg til Kødbyen. Og så blev der shoppet. De gamle gryder er nu smidt [...]

Læs mere

Eton Mess

den 25/07/2011 Af

Det hedder ikke et ”mess” for ingenting. Denne dessert er ikke den æstetisk smukkeste, men den smager helt vidunderligt, er easy peasy og så emmer den af sommer.
Historien fortæller, at de studerende på Eton College spiste desserten under den årlige cricketkamp imod Winchester College. Jeg forestiller mig, at de sidder ved [...]

Læs mere

Der er noget over kombinationen af blåbær og citron der bare skriger forår, og på dette tidspunkt i slutningen af marts, kræver jeg forår. Godt nok siger DMI at det bliver nattefrost i nat, så derfor kan man håbe på at disse cupcakes kan hjælpe foråret på vej. Kagerne smager dejligt, kagedelen er [...]

Læs mere

En af de mest læste artikler på sarahskager er opskriften på blåbærmuffins, derfor tænkte jeg, at jeg ville lave blåbærcupcakes med citronfrosting baseret på både smør, flødeost, flormelis og selvfølgelig lidt citronsaft. Jeg er blevet lidt træt af den frostingopskrift jeg normalt bruger – den er  temmelig sød, så [...]

Læs mere

Blåbærmuffins er en klassiker, og denne opskrift fungerer rigtig godt. De muffins der kommer ud af denne opskrift, er så langt fra de tørre blåbærmuffins man kan købe hos danske bagere, de bliver saftige og rigtig gode – og så er opskriften meget let at følge, det tager næsten ingen tid at røre dejen sammen.
Læs mere

Det er blåbærsæson, og de friske blåbær er rigtig gode lige nu i begyndelsen af august. Man kan dog sagtens lave pandekagerne med frosne blåbær. Denne opskrift fungerer rigtig godt, de piskede æggehvider gør pandekagerne lette og luftige men samtidig tykke – hvilket er den konsistens jeg altid prøver at efterstræbe. Pandekagerne kan [...]

Læs mere

Jeg har en svaghed for kager der, når man skærer dem igennem, åbenbarer forskellige lag og teksturer. Det gør netop denne kage, der nederst består af vaniljesmagende sandkage, i hvilken der er stukket blåbær i og toppet med en havregryns-kanel crumble.
Jeg har sammensat denne kage ud fra to [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager