Currently viewing the tag: "banan"

Det er næsten 2 måneder siden jeg sidst har blogget- og jeg har virkelig savnet det, men jeg har måske også undervurderet, hvor meget metal energi det tager, når ens barn begynder i skole. Det går virkelig godt i skolen og August er glad for det, men jeg bruger bare meget energi på, at gå [...]

Læs mere

Hummingbird kage

den 16/02/2014 Af

Foto: Line Thit Klein

Det har været valentines dag, og det var egentlig min plan at lave pink lemonade cupcakes til bloggen, men hvorfor var der så ingen cupcakes på bloggen? Jeg er begyndt at arbejde, og inden jeg kom hjem, fik bagt og skulle til at fotografere, var lyset så dårligt, at [...]

Læs mere

I sidste indlæg lovede jeg Butter Lanes opskrift på Banan Cupcakes + de dejlige billeder taget af min søde og talentfulde veninde fra Butter Lane bageriet der ligger i Brooklyn – så opskrift og billeder kommer her. Elsker i øvrigt at Butter Lane ikke bruger kunstige farver og at de pynter cupcakes med popcorn.

Jeg kan virkelig [...]

Læs mere

Halloween

den 31/10/2012 Af

Der er halloweenfest i A’s børnehave i dag, og vi skulle have spøgelses – eller edderkoppekager med, en rigtig sjov opgave, men også en lille udfordring da jeg jo ikke synes, at jeg er så god til at pynte kager eller være kagekrea.
Jeg overvejede mange modeller i samråd med lille A, jeg [...]

Læs mere

Banankage med krydderier

den 21/04/2010 Af

Jeg stod og skulle lave en kage til en brunch, og syntes at denne banankage ville passe perfekt til arrangementet. Dette er en meget nem kage, da alle ingredienserne blot røres sammen hvorefter kagen bages. Kagen har et tvist der adskiller den fra andre banankager – nemlig krydderierne, det gør at kagen [...]

Læs mere

Sidens første indlæg skal uden tvivl være opskriften på bananmuffins, denne opskrift har aldrig slået fejl for hverken  mine veninder eller jeg. Opskriften er originalt amerikansk, og dette gør at disse muffins bliver saftige og gode – de er dermed langt fra de irriterende flade danske muffins. Når muffins er færdigbagt skal [...]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager