Currently viewing the tag: "amerikansk"

Egentlig har jeg altid tænkt, at rosincookies var lidt kedelige, hvorfor spise cookies med rosiner når man kan få dem chokolade? Men det var indtil jeg smagte Emmerys rosincookies, de var seje og ret uimodståelige og jeg fik med det samme lyst til at prøve at lave dem selv. Min version blev ikke […]

Læs mere

Sydstatskagen

On 28/08/2011 By

Dette er ikke en hvilken som helst kage. Dette er en kage så lækker, vild og anderledes, at jeg har fået den store ære at gæsteblogge hos Sarahs kager. Det siger jo ikke så lidt. Det var en veninde der i sin tid viste mig et billede af kagen på nettet. Billedet printede […]

Læs mere

Faste læsere af sarahskager.dk vil vide, at jeg henter min inspiration til kager i USA. Min fornemmelse er, at jo længere syd man bevæger sig i USA, des større virker det også til at kagerne bliver, specielt på østkysten.
I 2008 kørte min kæreste og jeg rundt i sydstaterne og jeg blev […]

Læs mere

En af de ting der figurerer på min hade bagværksliste, er tørre muffins. En trend jeg synes mange bagere desværre dyrker. Og jeg kan desværre ikke sige mig helt fri for den selv. Da jeg i weekenden skulle bage æble/karamel muffins – efter en opskrift som jeg har brugt 100 gange, […]

Læs mere

Efter at have bagt cupcakes i flere måneder, er jeg bare så træt af dem, de sidste 4 opskrifter på sarahskager har været cupcakes og jeg kunne nu ikke være mere træt at frosting – selvom det virker som om, det er det mine læsere helst vil have opskrifter på. Frosting kan […]

Læs mere

Oreo cupcakes

On 31/07/2010 By

Jeg ELSKER oreos. Jeg ved ikke helt hvad det er ved dem, der får mig til at falde i svime, men der er bare noget så lækkert over kombinationen af kakaokiksen og vaniljesmørcremen. Jeg har fået mange forespørgelser på en oreocupcake opskrift – en udfordring jeg nu har taget […]

Læs mere

Disse snegle er en mellemting mellem en tarte tatin og kanelsnegle, forstået på den måde at sneglene bliver bagt med overfladen nedad, så de kan opsamle mest mulig af en lækker karamel-pecannøddeblanding. Jeg har brugt samme opskrift på kanelsnegle, som jeg allerede har vist her på sitet, og så har jeg kombineret […]

Læs mere

Opskriften på denne fantastiske kage fik jeg på et roadtrip gennem USA’s sydstater sidste september. Kagen stammer nærmere betegnet fra South Carolina på USA’s østkyst, og er en kombination af en krydderkage og en gulerodskage, der er både kanel, muskat, nelliker og allehånde i dejen. Derudover bliver kagen saftig af friske ananasstykker. […]

Læs mere

Blåbærmuffins er en klassiker, og denne opskrift fungerer rigtig godt. De muffins der kommer ud af denne opskrift, er så langt fra de tørre blåbærmuffins man kan købe hos danske bagere, de bliver saftige og rigtig gode – og så er opskriften meget let at følge, det tager næsten ingen tid at røre dejen sammen.
Læs mere

Hvis du leder efter en opskrift på sprøde cookies, vil dette ikke være opskriften for dig. Jeg kan ikke udelukke, at der senere her på siden, kommer er en opskrift på sprøde cookies med chokoladestykker, men de cookies der kommer ud af at følge nedenstående opskrift bliver seje og bløde og rigtig lækre.

Opskrift på […]

Læs mere
© 2013 - Sarahs Kager