UPDATE – vinderen er fundet, tillykke til Majbrit B.

Velkommen til 2012!. Jeg synes, at det er skønt at være kommet ind i et nyt friskt år. Traditionen tro, laver mange bloggere en top 10 over de mest populære opskrifter, og traditionen tro er jeg lidt for sent på den, men her kommer den lidt forsinkede liste over de mest populære opskrifter på sarahskager.dk i 2011.

1. Chokoladecupcakes med chokoladefrosting
2. Oreocupcakes
3. Marcipancupcakes med hindbærfrosting
4. Cookies med chokoladestykker
5. Chokoladecupcakes med jordbærfrosting
6. Bananmuffins
7. Citroncupcakes med blåbærfrosting
8. Blåbærcupcakes med citronfrosting
9. Amerikanske pandekager med blåbær
10. Brownie

Og listen taler jo sit eget klare sprog, cupcakes er stadig MEGET populære og jeg lover derfor, at der kommer flere spændende cupcakeopskrifter i 2012, men jeg lover også, at jeg kun laver dem naturligt og ikke bruger farve og syntetisk pynt – for jeg synes at cupcakes er lækre og ikke mindst cute, men jeg synes ikke at syntetiske farver og pyntegejl er lækkert.

Jeg har været så heldig at få Mette Blomsterbergs seneste bog tilsendt af Politikens Forlag. Den hedder Blomsterbergs Lækkerier til Hele Familien og indeholder en masse børnevenlige og lette  opskrifter. Jeg overvejer selv at lave lakridskaramellerne, og skal nok bringe en reportage her på sitet efter hele køkkenet sikkert er klistret ind i sukker, som kan være svært at undgå når man laver karameller.
I morgen aften trækker jeg tilfældig lod blandt alle der efterlader en kommentar + deres mailadresse.

Jeg anmelder Blomsterbergs bog i det kommende nyhedsbrev hvor jeg også tager ind og prøvesmager cupcakes fra Serenity Cupcakes i København + giver tips til de nye amerikanske kagebøger jeg gerne vil have fingre i i 2012.

Jeg lover, at 2012 vil stå på mange flere amerikanske lækkerier og på det personlige plan, bliver det også til en familieforøgelse i april + en artikel om mig, mine kager samt opskrifter i et nyt bagemagasin der hedder Bageliv og som efter planen skal udkomme i uge 7 – mere om dette i den kommende tid på sarahskager.

God bagelyst,
Sarah

Tagged with:
 

63 Responses to De mest populære opskrifter i 2011 og min første give away

 1. tenna kristensen siger:

  Jeg nyder din side

  Og dine daim cookies er en stor succes herjemme..
  hvis konkurrencen stadig kører, vil jeg oxo gerne være med

 2. sarah siger:

  Hej Tenna,
  Jeg har udtrukket en vinder og bogen er sendt afsted,
  Mvh. Sarah

 3. sarah siger:

  Hej Jonas,
  Det er jeg glad for at høre,
  Mvh. Sarah

 4. sarah siger:

  Hej Natalie,
  Jeg skal gøre mit bedste for at poste nogle flere opskrifter i den kommende tid, tak for kommentaren,
  Mvh. Sarah

 5. sarah siger:

  Hej Ida,
  Ja jeg går faktisk med tanker om at udgive en serie af små kagebøger – tak for kommentaren,
  Mvh. Sarah

 6. Marie Louise siger:

  Hej Sarah :)
  først og fremmest, mange tak for alle dine dejlige opskrifter :) dejligt du gider at dele dem med hele Danmark :) mit spørgsmål, er om du muligvis har en opskrift på cinnamon bread? jeg blev lidt afhæning af cinnamon bread da jeg opholdte mig i USA,:) men jeg har ikke kunne finde en opskrift som mindede om det, har du et råd til mig om hvor jeg kan finde en opskrift?
  Mang hilsner
  Marie

 7. sarah siger:

  Hej Marie,
  Jeg ville bare google det på engelsk så kommer der en masse amerikanske opskrifter op, jeg har desværre ikke nogen,
  Mvh. Sarah

 8. Anne-Birgitte siger:

  Hej Sarah
  Fantastisk hjemmeside du har, vi har netop nu dine rosincookies i ovnen og de dufter fantastisk.
  Mit apørgsmål er om du har en god opskrift hvor man kan få brugt rå marcipan? Vi har nemlig ofte noget liggende som er svært at få brugt… Jeg har set de små marcipancupcakes med hindbærfrosting men har du andre opskrifter?
  Mvh Anne-Birgitte

 9. sarah siger:

  Hej Anne-Birgitte,
  Jeg har ikke umiddelbart en anden opskrift med marcipan, så prøv at google det.
  Mvh. Sarah

 10. Mette Bakmann siger:

  Hej Sarah

  Anne-Birgitte spurgte dig d.27.01.12 om en opskrift med marcipan.Jeg bruger selv en opskrift jeg har fundet hos lonelandmand.com på “magiske makronsnitter. Og de er virkelig magiske, super lækre og absolut værd at bruge marcipan på. Har ikke selv brugt chokolade i opskriften, men det skal da prøves engang.
  Iøvrigt en lækker hjemmeside du har, både smagsmæssigt og synsmæssigt. Tak for den ;-)

  Hilsen
  Mette

 11. sarah siger:

  Hej Mette,
  Tak for kommentaren!
  Mvh. Sarah

 12. Panini siger:

  I kommentaren her på siden nævnes daim cookies. Dem kan jeg ikke finde opskrift på nogen steder?

 13. sarah siger:

  Hej Panini,
  Der er ingen opskrift på Daim cookies på sarahskager,
  Mvh. Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager