Da kæresten smagte disse cookies varme ud af ovnen, udbrød han, ”det er de bedste cookies du nogen sinde har bagt” – og jeg har trods alt bagt RIGTIG mange cookies. Indrømmet, disse cookies er lidt poppede, der er ikke mange politisk korrekte nordiske råvarer i dem, tværtimod har jeg hakket USA’s mest populære cookie og blandet den med den lækreste cookiedej. Jeg syntes også at kagerne blev absurd lækre, de har ikke den dybe chokoladesmag som denne opskrift giver, men til gengæld bliver de både crispy, chewy og syndigt poppede. Og så er de meget nemme, jeg lavede dem med min dreng på 3 år og det gik så godt.
Jeg har jo en love affair med Oreos, hvis du også elsker dem, tjek disse hjemmelavede Oreos eller Oreocupcakes.
God bagelyst,
Sarah

Opskrift på 30 cookies

120 g blødt smør (ikke kærgaarden)
180 g. brun farin
1 æg
1 tsk. vaniljesukker
190 g mel
1/2 tsk. natron
1/2 tsk. salt
12 hakkede Oreo’s

 1. Forvarm ovnen på 180 grader på varmluft.
 2. Pisk smør og sukker sammen i ca. 3 minutter til det bliver lyst
 3. Tilføj æg og vanilje og pisk til en sammenhængende masse
 4. Bland mel, natron, salt i en anden skål
 5. Bland de våde og de tørre ingredienser sammen og rør de hakkede Oreo’s i dejen
 6. Sæt dejen som klatter på en bageplade beklædt med bagepapir tryk dem lidt flade
 7. Bag cookies mellem 5 og 8 minutter eller til de bliver lidt brune i kanten.
 8. Afkøl cookies på en bagerist.

 

Tagged with:
 

41 Responses to Cookies med Oreos

 1. Frida siger:

  Aaah, det minder mig om de cookies jeg lavede med mini oreos for snart lang tid siden nu. Gal den cookie dough var svær at holde fingrene fra! nu vil jeg lige være en skamløs selvpromoverende blogger og linke til opskriften, fra én oreo lover til en anden ;)
  http://bakedbyblondie.bloggersdelight.dk/2012/09/himmelske-oreo-cookies/
  – Frida

 2. Freja siger:

  Uuh, de ser lækre ud, dem må jeg prøve at lave når min “ingen sukker” er slut ;-)
  Dejligt med noget inspiration!

 3. Davids Engle siger:

  Ja med den anbefaling fra din kæreste bliver man da næsten nødt til at forsøge sig. Vejen til mandens hjerte….:-))
  Kate

 4. anne v siger:

  omg de er såååå gode! har lige bagt en omgang af dem og kunne slet ikke vente med at smage dem (hvilet resulterede i en lidt brændt tunge men det var det værd!!!)

 5. […] skrivningen. Hvis man kan lide Oreos så skal man virkelig prøve disse cookies. Opskriften er fra http://www.sarahskager.dk/cookies-med-oreos/ og de er sindssygt nemme at lave. Og hurtige. Jeg lavede mine ret store og også lidt høje for […]

 6. Julie siger:

  Hej Sarah.
  Uhm, de ser super lækre ud! Glæder mig til at afprøve opskriften.
  Jeg tænkte på om du ligger inde med en god opskrift på gammeldags fastelavnsboller, som du kunne have lyst til at dele med os?
  Mange hilsner fra Julie

 7. louise siger:

  Lige et spørgsmål. Sætter du dem på ned teske eller spiseske?

 8. Josefine siger:

  Hej!
  Uhhh de ser virkelig gode ud, dem tror jeg jeg vil prøve at lave en dag :)

 9. sarah siger:

  Hej Louise,
  Jeg bruger en spiseske,
  Kh. Sarah

 10. Rikke siger:

  De er MEGA gode – jeg har allerede lavet dem to gange og de blev lige gode hver gang. Mine kollegaer fik halvdelen af anden omgang (kom til at spise ret mange selv – ups) og det var også vilde med dem.. Helt klart på min favoritliste nu. Elsker din side Sarah!

 11. Susanne siger:

  Hej Sarah
  Jeg har netop bagt dine cookies, og det er en nem opskrift der giver lækre kager. Men hvordan sørger jeg for at kagerne bliver ved med at være sprøde?
  Mvh
  Susanne

 12. sarah siger:

  Hej Susanne,
  Det er svært at undgå at de bliver bløde, men en tur i ovnen igen ville kunne gøre det, de risikerer dog også at blive lidt tørre,
  Kh. Sarah

 13. sarah siger:

  Hej Rikke,
  Tak for de søde ord,
  KH. Sarah

 14. Susanne siger:

  Tak for tipset nu er de godt nok spist –
  jeg prøver det måske næste gang :-)

 15. Gitte siger:

  Jeg har svært ved at tro, at de slår dine nutellacookies, men uforsøgt duer jo ikke, så de skal da helt sikkert prøves

  Tak for en god kageblog :o)

  Mvh. Gitte

 16. sarah siger:

  Hej Gitte,
  Tak!
  Kh. Sarah

 17. Anne siger:

  De bedste og nemmeste cookies jeg længe har fået!
  Tak for mange lækre og spændende opskrifter:)

 18. Lene siger:

  De var da de mest lækre cookiea.. Er lavet og smagt.. Skal bruge dem i aften, kan de stå i nogle timer i køleskabet indtil de skal bruges, så de ikke er for bløde? Elsker simpelthen din blog Sara :-):-)

 19. sarah siger:

  Hej Lene,’
  Tak for de søde ord, er glad for at du kan lide min blog. De kan godt holde sig nogle timer, men de skal ikke i køleskabet, du skal opbevare dem ved stuetemperatur i en lufttæt beholder,
  Kh. Sarah

 20. Henriette siger:

  Når du skriver at man skal piske smør og sukker sammen, mener du så smør og brun farin?? Og hvordan bliver det lyst??

 21. sarah siger:

  Hej Henriette,
  Ja, jeg mener brun farin, og det bliver lyst helt af sig selv når du pisker det,
  Kh. Sarah

 22. Sofie siger:

  De skal med på arbejdspladsen i morgen! Jeg tænker derfor, om de sagtens kan spises i morgen, hvis jeg laver dem i aften? Til nogle af dine opskrifter står der, at kagerne kan holde i nogle dage i en beholder. Gælder det også dem her – eller er det en slags cookie som skal spises på dagen?

  Tak for en lækker blog :-)

 23. sarah siger:

  Hej Sofie,
  Det jeg ville gøre var at lave dejen dagen inden, og stille den i køleskabet natten over. De er jo lynhurtige at lave dagen efter. De er bare bedst samme dag de er bagt, de kan sagtens spises dagen efter, men de er bare lige en tand bedre samme dag de er bagt,
  Kh. Sarah

 24. Anna siger:

  Damn det lyder såååå godt!
  Spørg gerne løs i min spørgerunde!<3
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/2013/04/ask-me-anything.html

 25. Tanja siger:

  Mmm…Hvor er de gode og nemme at lave :o)

 26. jacob siger:

  de er så lækre men hvorfår ka man ikke bruyge kærgaarden

 27. sarah siger:

  Hej Jacob,
  Du kan prøve at bruge Kærgaarden, jeg har bare ikke haft de bedste erfaringer med det fordi det er et blandingsprodukt, og dejen bliver tit for flydende. Når det så er sagt, har jeg ikke prøvet at bage disse cookies med kærgaarden, så du kunne jo give det et forsøg, men jeg garanterer ikke for udfaldet,
  Kh. Sarah

 28. Dafina siger:

  Hold da op hvor er jeg glad for at have fundet denne opskrift! Min kæreste og hans 2 kammerater var vilde med dem! De skal helt sikkert laves igen og igen og igen..!!!

 29. Julie siger:

  Hvorfor står der i fremgangsmåden nr. 3 at man skal bruge sukker, når det ikke står oppe blandt indgradienserne. Hvis man skal bruge noget andet end vaniljesukker, hvor meget “normalt” sukker skal man så bruge.

 30. sarah siger:

  Hej Julie,
  Sukker = brun farin,
  Kh. Sarah

 31. Majbrit B. siger:

  Jeg har pt. et cookie-trip og indviede min Kitchenaid med en dobbeltportion af disse cookies. Mødregruppen var vilde med dem, men de var nok lige til den søde side iforhold til min personlige smag, tilgengæld ELSKER jeg dine krydrede rosincookies!
  Til næste mødregruppe har jeg lovet at afprøve dine nutellacookies. Nutella, smør og sukker er jo nærmest livsnødvendigt for ammende kvinder :-D

 32. sarah siger:

  Hej Majbrit,
  Kom sådan til at savne min mødregruppe da jeg læste din kommentar – nyd den gode mødregruppetid.
  Kh. Sarah

 33. Mtte siger:

  Hej Sarah!
  Hvor ser de bare lækre og nemme at lave ud:p
  Jeg ville dog høre, hvad du kan anbefale i stedet for kærgaarden, som bør. Hvilket smør bruger du?:)

 34. sarah siger:

  Hej Mtte, jeg bruger lurpak eller en af de økologiske varianter :). Kh. Sarah.

 35. […] Jeg har fundet opskriften ovre hos Sarah […]

 36. […] tur til LegolandKrea(rode)rierHøjbedsbeundringFinurlig vandmelonHjemmelavede kyllingenuggetsOreocookiesOg meget […]

 37. Millo siger:

  De er rigtig gode !! Seriøst, jeg skal til en julefrokost imorgen og jeg skal have disse cookien med, håber det bliver en succes! Det var de i hvertfald herhjemme;)

 38. Uni cookie siger:

  Hej Sarah det er 10 årige Villas fra Randers der skriver. Dine cookie med oreos er det bedste jeg nogensinde har smagt. Dine nuttela cookies er også gode. Jeg bager dem selv og nogen gange med min mor. Jeg bager dem nogen gange til min familie og venner. Kærlig hilsen Vilas

 39. sarah siger:

  Hej Villas, tusind tak for din besked, den blev jeg rigtig glad for! Gid bagelyst. Kh. Sarah.

 40. Astrid siger:

  De ser super lækre ud! Glæder mig til at prøve dem… Hvor store er de sådan cirka? Og hvor mange skal jeg regne med at få, hvis jeg gerne vil have store cookies? Tusind tak på forhånd!

 41. Celina boye siger:

  Hvor står der hvor meget sukker der skal i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager