Advarsel: Læs ikke dette, hvis du prøver at tabe dig og ikke vil fristes….

Læs derimod med, hvis du gerne vil lave en ustyrlig lækker og nem sommerdessert. Jeg ELSKER is sandwich (lyder ikke så godt på dansk), i sidste weekend nød jeg en isbåd fra Hansen is, jeg er også fan af Ben and Jerrys ice cream sandwich og jeg har også et blødt punkt for de gammeldags is sandwich med en lidt klæbrig chokoladecookie med is imellem. Sidstnævnte er dog lidt besværlige at lave, og som i ved, gider jeg ikke, og har heller ikke tid til  komplicerede opskrifter i mit køkken.

Dagens opskrift er selvfølgelig super nem og kan varieres i det uendelige; hvid chokoladecookie med jordbæris, chokoladecookies med saltet karamelis eller limecookies med kokosis med chokoladestykker!!! – har i flere forslag?

I dag er det dog bare blevet til den helt klassiske med chokoladestykker, for jeg elsker alt med chokoladestykker, og overvejer, om jeg næste gang skal gå all in og putte chokoladestykker i selve isen også, for at give et lækker crunch.

For at lave disse himmerigsmundfulde, skal du blot følge min bedste opskrift på chocolate chip cookies – jeg lavede ikke cookies så store som jeg plejer. Jeg købte en god vaniljeprikket is – og her kommer det mest komplicerede ved denne opskrift: på bedste måde, skal du prøve at få isen til at ligge pænt rundt i kanterne, jeg brugte min uundværlige Wilton spatel som jeg købte i USA, men du kan også gøre det med bagsiden af en ske eller en kniv. Som i kan se, blev resultatet lidt klodset, men det var lidt messy og jeg gad ikke bruge alt for lang tid på det.
Jeg frøs sandwich’ne i en box og tog dem op 5 minutter før de skulle spises – DELISH.

God bagelyst,

Sarah

PS. Jeg ønsker mig denne bog til inspiration til mine fremtidige ice cream sanwiches – jeg fandt den på Amazon.co.uk.

 

 

Tagged with:
 

4 Responses to Chocolate chip ice cream sandwich

 1. Amalie siger:

  Bliver simpelthen nød til at prøve de her iskager!! De ser bare for gode ud. Tak til
  Min yndlings blog:)

 2. sarah siger:

  Tak søde Amalie :)

 3. Pouline siger:

  Umm, de ser gode ud. De ligner nogen jeg fik hjemmelavede i Canada, men der var de rullet i chokoladestykker til sidst så isen var helt dækket. Det var et alternativ i stedet for at putte dem i isen.

 4. Lisbeth siger:

  UH, det ser herligt ud! Jeg er glad for din tilgang til “projektet,” da jeg selv er typen der ikke helt magter timevis i køkkenet, men godt kan lide hjemmelavede desserter. Dit kompromis med købeis er derfor lige i min smag :D Det ser rigtig lækkert ud og jeg glæder mig til at afprøve denne dessert, på næstkommende sommerdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager