Foto: Thomas Hjertén

Foto: Thomas Hjertén

Jeg har i lang tid haft lyst til at lave disse hvid chokolade chai blondies og da jeg endelig fik taget mig sammen, blev jeg ikke skuffet! Kagerne har samme konsistens som en brownie, men de er blot lavet med hvid chokolade i stedet for mørk. Denne blondie smager af alle de krydderier, der normalt er en chai og så har den en skøn chewey konsistens. Jeg er helt pjattet med kager som denne og vil virkelig anbefale, at du laver den en af julens dage – dine gæster vil elske dem.

Her hjemme nyder vi juledagene – elsker specielt morgenerne uden stress, det er virkelig skønt ikke at skulle afsted, børnene har nattøj på langt op af formiddagen, og vi prøver ikke at få alt for mange ting ind i vores program.

Hvis du har lyst, ville jeg blive så glad hvis du likede facebooksiden her og tjek også @sarahskager på instagram, hvor jeg ligger flere billeder op fra mit liv, og hvor der også ligger en fantastisk og super nem opskrift på orange-nougat-crunchkonfekt a la Ragusa – den vil jeg på det kraftigste anbefale at i laver. I juledagene vil jeg gå og pønse på, hvilken fantastisk nytårskage jeg vil lave, indtil videre ved jeg bare, at den skal være super nem og måske være en brownie islagkage med ekstra lir – nu må vi se hvad jeg finder på.
God jul til alle mine søde læsere,
Kh. Sarah

Opskrift på ca. 16 chai blondies

340 g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 ½ stødt kanel
En knivspids muskat
½ tsk stødt ingefær
½ tsk stødt nelliker
½ tsk stødt koriander
½ tsk stødt kardemomme
230 g smør
250 g brun farin
2 æg
100 g hakket hvid chokolade

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Bland mel, bagepulver, salt, kanel, muskat, ingefær, nelliker, koriander og kardemomme sammen i en skål. Pisk smør og sukker i en anden skål i ca. 3 minutter og pisk derefter æggene i.
  3. Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og vend den hakkede chokolade i dejen. Dejen er meget fast.
  4. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir og bag den i 25-30 minutter eller til kagen er fast.
  5. Lad kagen køle ned inden den skæres i firkanter.

 

Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager