Jeg er ret skeptisk i forhold til kagebøger, billederne skal være gode, opskrifterne skal fungere, bogen skal være æstetisk behagelig at kigge i og sidst men ikke mindst, skal der minimum være én opskrift jeg får lyst til at lave, når jeg bladrer bogen igennem første gang. Jeg køber de fleste af mine kagebøger på amazon, og de er som regel engelske eller amerikanske, de danske bøger lever ganske simpelt ikke op til engelske eller amerikanske standarder. Men med svenske Mia Öhrns bog, blev jeg faktisk meget positivt overrasket.


Bogen er delt op i macarons, cupcakes, popcakes og tilsidst andre søde sager som madeleinekager eller whoppie pies. Der er ikke nogle skærekager, alle kagerne i denne bog er små portionskager.
Jeg er ret vild med bogen både æstetisk og indholdsmæssigt og glæder mig til at prøve mange af opskrifterne og lover at blogge om dem. Dog skal I ikke gå og vente på popcake opskrifter, det bliver aldrig mig at sætte kage på pinde og jeg har hverken tålmodigheden eller evnerne til at dekorere dem. Alle billederne i dette indlæg stammer fra bogen.

Macarons, Cupcakes, Popcakes og andre søde sager, Politikens Forlag, 104 sider, 170 kr.  

Tagged with:
 

One Response to Boganmeldelse: Macarons, Cupcakes, Popcakes og andre søde sager af Mia Öhrn

  1. Ej, jeg ser bare den bog alle steder og nu hos dig, det må være et tegn, når du siger god for den, er det også en sikker vinder. Ha en dejlig aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 - Sarahs Kager