cookies_med_chokolade_stykker1Hvis du leder efter en opskrift på sprøde cookies, vil dette ikke være opskriften for dig. Jeg kan ikke udelukke, at der senere her på siden, kommer er en opskrift på sprøde cookies med chokoladestykker, men de cookies der kommer ud af at følge nedenstående opskrift bliver seje og bløde og rigtig lækre.

Opskrift på amerikanske cookies med chokoladestykker (28 stk.):
225 g smør
330 g brun farin
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
320 g mel
1 tsk. natron
½ tsk. salt
300 g hakket chokolade ca. 70 %
100 g hakkede valnødder

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Pisk smør og brun farin sammen med en elpisker. Pisk derefter æggene og vaniljen i. Bland mel, natron og salt i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen. Bland chokoladestykker og hakkede valnødder i dejen.
Sæt ca. 2 spiseskefulde af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, hvis du vil have kagerne mindre, sæt 1 spiseskefuld af dejen på bagepladen. Dejen trykkes flad til den ønskede tykkelse opnåes.  Bages i ca. 8 minutter eller til de er svagt lysebrune i kanten og men stadig ser lidt våde ud i midten.

cookies_med_chokolade_stykker2

Emner:
 

189 svar til Amerikanske cookies med chokoladestykker

  1. Michelle siger:

    Super opskrift. Jeg har udelukket så meget chokolade som i opskriften, men har bagt dem ca. 4 gange de sidste 2 uger….
    De forsvinder så hurtigt :)

  2. dexter siger:

    fedt jeg 11 år og kan stadigvæk bage dem.smager godt

    ps, fed hjemmeside

  3. sarah siger:

    Hej Dexter,
    Glad for du kan bruge opskriften, prøver at lave opskrifter der er så enkle så mulige,
    Mvh. Sarah

  4. janni tram møller siger:

    Hej Sarah.

    Jeg vil bage disse lækre kager til i morgen. Blir de bedst hvis jeg bager den i morgen formiddag eller kan jeg godt bage dem nu og så er de lige så gode i morgen????

    KH Janni

  5. sarah siger:

    Hej Janni,
    De er bedst samme dag som de er bagt,
    Mvh. Sarah

  6. [...] kan det stadig lade sig gøre at nyde naturen i en god varm sweater. Opskriften har jeg fundet hos Sarah, som laver sådan nogle dejlige [...]

  7. Mille siger:

    Hej Sarah. Jeg er super glad for denne opskrift fordi den er dejlig nem at have med at gøre og så smager de bare fantastisk! (: Håber der kommer flere gode opskrifter der er er ligeså nemme at komme til.

    Mvh. Mille 12 år

  8. Julie siger:

    Jeg synes de er mega gode og det syntes min klasse også. God opskrift

  9. kamilla... siger:

    Hej sarah.

    De er super gode er 11 år gammel men den er stadig god at bage og ikke for svær så tusinde tak fordi at du har lagt den ud.

    Mange kærlige hilsner Kamilla.

  10. Xhenisa siger:

    Lækker opskrift! Har brugt den en milliard gange nu :)
    Synes dog de har en tendens til at blive bedst når jeg bruger Øllingegaard økologisk smør. Sikke dog smørtypen gør en forskel for med Thise økologisk smør smager de bare ikke nær så godt, after my opinion ;)
    Hvilken smør bruger du selv Sarah?

    X

  11. sarah siger:

    Hej Xhenisa,
    Det er faktisk lidt forskelligt hvilken smørtype jeg bruger, har ikke selv overvejet at smørtypen gjorde så stor en forskel. Tak for tippet,
    Mvh. Sarah

  12. Bente siger:

    Hej Sarah
    Den her opskrift er super populær hjemme hos os, så tak for delingen. Jeg har imidlertid en datter, som ikke kan lide chokolade. Jeg har set, at nogle bagere har en lignende kage, men med tranebær i – jeg har dog ikke kunnet finde en god opskrift. Kender du en – som kan matche denne skønne kage, og som ligner i form?
    vh Bente

  13. sarah siger:

    Hej Bente,
    Hvorfor erstatter du ikke bare chokoladen med tranebær – det ville jeg gøre,
    Mvh. Sarah

  14. Bente siger:

    Det havde jeg bare overhovedet ikke tænkt – men du har da ret – det vil jeg prøve:)

  15. uri siger:

    jeg ved ikke hvad går galt men…8 min er ikke nok…!!!!

  16. Christina siger:

    Kan nødderne udelades? :)

  17. sarah siger:

    Hej Christina,
    Ja sagtens,
    Mvh. Sarah

  18. Anne siger:

    Hej Sarah! Jeg har lavet disse cookies et par gange på under en måned. Det siger ikke så lidt, for der kan gå år mellem kagebagningen hjemme hos mig! De cookies er bare så lækre! Begge gange har jeg tænkt på om smøret skal smeltes eller om det skal være blødt. Jeg har smeltet det, og det virker fint. Men hvad gør du med smøret?
    :-)

  19. sarah siger:

    Hej Anne,
    Det er super at det resultatet er blevet godt, men jeg smelter ikke smørret :)
    Kh. Sarah

  20. [...] Sarahskager.dk siger sig selv – det handler om kager, desserter og bagværk. Hun finder sin inspiration i det amerikanske køkken, og laver de mest fantastiske ting. En af dem er hendes Amerikanske cookies med chokoladestykker. [...]

  21. Emilie siger:

    Hej, hvor længe holder de her cookies i en tætlukket beholder?

  22. sarah siger:

    Hej Emilie,
    Max et par dage,
    Kh. Sarah

  23. Ditte siger:

    De ser mega gode ud, men hvor store er de sådan cirka? :)

  24. sarah siger:

    Hej Ditte,
    Du kan lave dem så store eller små som det passer dig, men dem jeg lavede var ca. 8 cm. i diameter,
    Kh. Sarah

  25. Maria siger:

    Kører du på normal ovnvarme eller varmluft til denne opskrift? :-)

  26. sarah siger:

    Hej Maria,
    Jeg bager altid med varmluft :)
    Kh. Sarah

  27. anonyme lenny siger:

    Jeg har ikke smagt dem endnu, men de er virklig gode. Det var en god opskrift du kom med der sarah. De cookies
    er min yndlings dessert.

    Mvh. anonym 12 år

  28. anonyme lenny siger:

    Nu har jeg bagt den og den er blevet til en……………………..COOKIEKAGE super god opskrift :D

    Mvh.Anonym 12 år

  29. Mia siger:

    Hej Sara.
    Er det smeltet smør eller koldt smør?

  30. sarah siger:

    Hej Mia,
    Det er ikke smeltet smør, men det skal stå lidt ude så det bliver blødt,
    Kh. Sarah

  31. Luna siger:

    Kære Sarah,
    Jeg har ledt efter en masse opskrifter på cookies, men synes den her ser bedst ud. :)
    Men jeg har ikke noget farin, kan man lave dem uden, eller bytte det ud med noget andet?

    Mvh Luna :)

  32. sarah siger:

    Hej Luna,
    Prøv med almindelig sukker i stedet for,
    Kh. Sarah

  33. Stinna siger:

    Havde sygeste lyst til cookies… Havde ikke chokolade og nødder.. Så brugte saltet peanuts.. Måms ! Tak for en super side ;)

  34. Louise Boss siger:

    Puha mine spiseskeer er vist større end dine. Jeg fik KÆMPE cookies og alt for få. Øv.

  35. Christina siger:

    Mmmh hvor er de bare gode! Opskriften ligger som skærmbillede på ipad’en, favoritside på computeren, og jeg har printet den ud – elsker simpelthen de her cookies, de er et hit herhjemme!

    Nu vil jeg endnu engang hoppe i køkkenet og bage dem, TAK for opskriften!

  36. anne siger:

    der er alt for meget salt

  37. sarah siger:

    Hej Christina,
    Tak for din søde kommentar – den gjorde mig glad :)
    Kh. Sarah

  38. Mette siger:

    SKØNNE cookies!
    Har bagt dem et par gange nu, og alle steder er de blevet taget meget godt imod.
    En del af den sidste portion blev ikke spist med det samme, så dem puttede jeg i fryseren – og de var lige så gode da de var tøet op.

  39. Aisha siger:

    DE ER FANTASTISKE! HELT VILDT UTRORLIGT HVOR GODE DE ER!

  40. signe siger:

    Hej..
    Er en super god opskrift og meget poplær herhjemme, men nu står vi og skal i sommerhus og der skal der jo lækkert med, så tænkte på om du har nogen erfaringer med at fryse enten dejen eller cookiesne ? Mvh. Signe

  41. sarah siger:

    Hej Signe,
    Jeg har kun erfaring med at fryse cookies, og det fungerede rigtig fint. Dejen tror jeg heller ikke er noget problem at fryse,
    God sommerhustur,
    Kh. Sarah

  42. Sanne Holm siger:

    Øjj de ser gode ud. De skal helt sikkert prøves i morgen og så med på stranden:)
    Dette er i det hele taget liiiige en side for mig, sååå…endnu en læser er tilføjet dit nyhedsbrev. Orh hvor jeg glæder mig:)

  43. sarah siger:

    Hej Sanne,
    Jeg har desværre ikke været så aktiv med nyhedsbrevet, men vil prøve at komme efter det snart. Tak for din kommentar,
    Kh. Sarah

  44. Sarah siger:

    Hej Sarah.
    Jeg har nu lavet opskriften to gange og med stor succes. Og jeg ville bare lige sige, at hvis man lægger dem i en kagedåse, så kan de holde sig længe.
    Dem jeg lavede sidste gang holdte i 2 uger og s
    De blev hverken blødere eller mere tørre i det.
    Super god opskrift!

    Mvh. Sarah Hansen. :-))

  45. Sarah siger:

    Og antallet passede fint for mig.
    Første gang fik jeg præcis 28 stk. Og anden gang fik jeg 30. ;-)
    Mvh. Sarah Hansen

  46. sarah siger:

    Hej Sarah,
    Tak for din kommentar, det er dejligt at du vil dele dine erfaringer med os :)
    Kh. Sarah

  47. [...] kunne dog slet ikke komme på tale, for når vi skulle købe cookies, så skulle det være de rigtig gode, som man købte hos bageren. Og Thomas havde [...]

  48. sara siger:

    Helt klart de bedste cookies jeg har lavet og smagt til dato! De er ligeså dejligt sprøde udenpå og bløde indeni, lige som de skal være :-)

  49. directioner siger:

    hej sarah, min veninde har bagt dem og tog dem med til fodbold, og var et hit bøde hos børn og voksne. Skal selv til at bage dem nu. MUMS

  50. mette siger:

    Hej Sarah
    Da jeg ikke er vild med cookies der er bagt med smør vil jeg høre om de kan bages med margarine :) kh mette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 - Sarahs Kager