Amerikanske cookies med chokoladestykker
Hvis du leder efter en opskrift på sprøde cookies, vil dette ikke være opskriften for dig. Jeg kan ikke udelukke, at der senere her på siden, kommer er en opskrift på sprøde cookies med chokoladestykker, men de cookies der kommer ud af at følge nedenstående opskrift bliver seje og bløde og rigtig lækre.
Opskrift på amerikanske cookies med chokoladestykker (28 stk.):
225 g smør
330 g brun farin
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
320 g mel
1 tsk. natron
½ tsk. salt
300 g hakket chokolade ca. 70 %
100 g hakkede valnødder
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Pisk smør og brun farin sammen med en elpisker. Pisk derefter æggene og vaniljen i. Bland mel, natron og salt i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen. Bland chokoladestykker og hakkede valnødder i dejen.
Sæt ca. 2 spiseskefulde af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, hvis du vil have kagerne mindre, sæt 1 spiseskefuld af dejen på bagepladen. Dejen trykkes flad til den ønskede tykkelse opnåes. Bages i ca. 8 minutter eller til de er svagt lysebrune i kanten og men stadig ser lidt våde ud i midten.
193 Responses to Amerikanske cookies med chokoladestykker
Skriv et svar Annuller svar
Emner
amerikansk ananas banan bananmuffin blondie blåbær brownie cheesecake chokolade citron cookie cupcake dessert fedtfattig flødeskum frosting give away glasur glutenfri gulerod hasselnød havregryn hindbær hvid chokolade is jordbær jul kaffe kanel kanelsnegl karamel kokos krydderier mandel marcipan marengs mint muffin oreo peanuts pecannødder rabarber skumfidus valnød æbleSeneste kommentarer
- Sine S til Citroncupcakes med blåbærfrosting
- opskrift p tærter – RDQD til Nemme P-tærter
- Lene Jensen til Rabarber Crumb kage
- Karen Nielsen til Rabarber Crumb kage
- lotte til Rabarber Crumb kage
Hej mette. Det har jeg ingen desværre ingen erfaringer med. Kh. Sarah
[…] jeg lånt fra Sarahs Kager. Hun laver generelt nogle super lækre kager, men jeg synes at hendes Amerikanske Cookies med chokoladestykker er helt fantastiske… De er uden sammenligning de bedste cookies jeg har […]
[…] har endnu en gang tyvstjålet en opskrift fra Sarahs Kager nemlig hendes lækre Amerikanske Cookies med chokoladestykker. Og så har jeg tilpasset opskriften en lille […]
de smmar rigtig godt
Hvor mange stk kommer der kh silje
Du skal være stolte af dine cookies, de er lækre… Har selv lavet dem 3-4 gange nu MVH sigurd
Hej Silje, 28 stk. Kh. Sarah
Hej Sigurd, dejligt at høre, kh. Sarah.
Har du erfaring med hvis man fryser dem ned?
Og i øvrigt en super kageblog du har – meget inspirerende:-)
Hej Sofie. Du kan både fryse dejen ned og cookie når de er bagt, så det er inter problem. Kh. Sarah.
Kære læsere, jeg synes at kagerne er bedre med hasselnødder.
Kærlig hilsen Christian
Lækkert sag her Sahra ! – prøvende at bage dem her KOMTESSE VAFLER, men de her var dem folk spise først … :-) Tak for opskriften !
Jeg leder efter en opskrift der ligger så tæt som muligt på de cookies man kan købe ved den amerikanske sandwich kæde SUBWAY. Så jeg håber at nogen kan svare på hvor tæt Sarah’s ligger på disse.
Det er simpelthen de bedste cookies jeg har bagt. De er faste ude i kanten, men uden at være sprøde og så bløde indeni. De minder utrolig meget om dem man kan købe hos Tims Cookies. Man skal være opmærksom på, at det flyder en del ud, så man skal lave dem en smule tykke og ikke alt for store.
[…] at tippe jer, om denne opskrift! Jeg fandt den på Sarahs kager, hvor du selv kan finde opskriften her. Det er amerikanske cookies med chokoladestykker, og de er store, usunde og virkelig […]
Kan man godt bare bruge hvid chokolade istedet for mørk?
Kh Maria:)
Hej Maria, ja det kan du sagtens. Men overvejer om du skal holde lidt igen med sukkeret, da hvid chokolade er lidt sødere end mørk. Du må prøve dig frem og evt lave en test cookie 🍪. God påske. Kh. Sarah.
du er god til mange ting
De ser lækker ud
Hej, i tidligere kommentar taler i om at fryse de dejlige cookies – men kan de ikke nemt holde sig en uge i kagedåsen? Eller er det bedre at fryse dem? Tak
Hej Dorte. En uge er lidt for lang tid tænker jeg, de er gode et par dage. Så alternativt er det bedre at fryse dem☺. God bagelyst. Kh. Sarah
Kan man bruge bagepulver i stedet for natron? :)
Hej Sofie. Du kunne prøve, men jeg kan ikke garantere for i udfaldet ☺. Kh. Sarah.
Ekstremt Lækre når man skal hygge sig med veninden❤️ Cookies+Mælk=EKSTREM Hygge
kan dejen stå et par dage i køleskabet før den skal bruges?
Hej Nina, ja det kan godt og du kan også fryse den : ). Kh. Sarah.
Det kan godt være mig der er rigtig dårlig til at lave dejen, men den dej jeg lavede var virkelig noget fedtværk.
Det er klart de bedste cookie jeg nogensinde har smagt!!sprøde udenpå og bløde indeni.
Tak for denne opskrift jeg har ledt længe efter den,
Hej Sarah,
Tusind tak, det er jeg glad for at høre,
God weekend,
Kh. Sarah
Hvor meget koster de ca at lave?
Hej Nadia, det er meget svært at sige for det afhænger af hvor dyre råvarer du køber og om du køber økologisk eller ej. Men mit bud er ca. 50 – 100 kr
Hejsa, jeg skal til at bage dine dejlige cookies, men jeg undrer mig over, at smørret ikke skal smeltes. Skal jeg bare blande smørret som det er? Kh Emilie
Hej Emilie, smørret skal være blødt og piskes sammen med sukkeret. Kh. Sarah.
Hej
Jeg står og skal holde studenterfest og ville gerne bruge nogle hakkede rester chokolade, M og M’s, marcipansnitter mv. Jeg tænker at bruge det i cookies – hvad tænker I – er det en mulighed? Noget der ikke bør blandes i af hensyn til smagen?
God bagedag
Hej Lotte, det vil påvirke smagen fordi du tilsætter nogle andre smage, men jeg tror det vil smage ret godt. Håber du får en god studenterfest
kan man godt putte kokos i opskriften
Hej Ditte, jeg har ikke prøvet så du må eksperimentere dig lidt frem. Kh. Sarah
Mums de er gode – dog fik jeg kun 26 stk. med en spsk dej, så de 28 er misvisende da du skriver 2 spsk :-) Men er virkelig gode!
Super lækre cookies elsker dem har allerede lavet dem 4 gange men jeg laver dem også med lidt karry ved ikke om det kun er mig der er vild med det men i kan jo prøve det…god bagelyst kh. Louise Anica Sahl
Disse cookies er rigtig gode men de bliver endnu bedre
Med den ene plade chokolade dvs 100 g bruger jeg med appelsinskal i og isredet for brun farin bruger jeg mørken muscovadorørsukker evt 1/2 af hver! Det giver et ekstremt dejligt pift, min familie er vilde med dem.
hej sarah. jeg er kommet til at smelte smørret og derefter blande det med brun farin, før det op for mig at sådan skulle det ikke være. ups. skal det bare smides ud nu så? eller står det til at redde?
Varmluft?
:)
Hvilken slags chokolade (mærke) vil du anbefale?